Lari Kozmetika

Arcápolás

PRE SUN - AFTER SUN nyári kezelések

Tudtad, hogy a korai bőröregedést több mint 90%-ban az uv sugárzás okozza? Ezért nem mindegy, hogy a napfényes időszakra hogyan készíted fel és az alatt hogyan ápolod bőröd. Válassz nyári kezeléseim közül, hogy bőröd mindig a legjobb formában legyen!

kozmetikai kezelések nyaralás előttPRE SUN - Clean 5D
- napozásra felkészítő, uv-barát, bőrmegújító és bőrtisztító arckezelés

Tartalma:
> mélytisztító, bőrfrissítő hámlasztás
> arctisztító kezelés (akár gőzmentes felpuhítással)
> nyugtató, hidratáló pakolás
> E-vitaminos, bőrfeszesítő, peptides szemkörnyék ápolás
> vitaminokban gazdag és a biológiai barnulást segítő pakolás koktél arcra, nyakra, dekoltázsra
> pihentető masszázs
> hűsítő relax maszk
/kb. 90'/ 14.500.-Ft

PRE SUN - Vitamin 4D
- napozásra felkészítő, uv-barát, sejtaktiváló és bőrfeltöltő ápolás

Tartalma:
> mélytisztító, bőrradírozás
> E-vitaminos, bőrfeszesítő, peptides szemkörnyék ápolás
> ultrahangos feltöltés botoxhatású- és bőrszerkezet javító peptidekkel
> vitaminokban gazdag és a biológiai barnulást segítő pakolás koktél arcra, nyakra, dekoltázsra
> energetizáló masszázs
> feszesítő relax maszk
/kb. 90'/ 14.500.-Ft

bőrápolás, feltöltés nyaralás utánAFTER SUN - Hyaluron 2D
- a fáradt, napbarnított bőr S.O.S. nedvességfeltöltő, frissítő programja

Tartalma:
> gyengéd, vízsugaras bőrhámlasztás
> feszesítő, antioxidánsokban gazdag szemkörnyék ápolás
> nagydózisú nedvességmegkötő hatóanyag bomba: hialuronsav,
> hűsítő, vitaminokban és oligopeptidekben gazdag pakolás koktél arcra, nyakra, dekoltázsra
> hidratáló, bőrpuhító masszázs
> feszesítő relax maszk
> barnaság megőrző záró krém
/kb. 90'/ 12.500.-Ft

AFTER SUN - Lift 3D
- napozás utáni, feszesítő, bőrfeltöltő ápolás a bőrsejtek védelméért

Tartalma:
> gyengéd, vízsugaras bőrhámlasztás
> szemkörnyék ápolás hialuronsav, feszesítő peptidek és növényi őssejtek hatóanyag koktéljával
> ultrahangos feltöltés liftinghatású- és hámerősítő koncentrátummal
> vitaminokban gazdag és a barnulást megőrzését segítő pakolás koktél arcra, nyakra, dekoltázsra
> extra dús, kényeztető masszázs
> feszesítő alginát maszk
/kb. 110'/ 16.500.-Ft

 

 

ANTI-AGING bőrápolás

BELICO EFFECT emelt hatóanyagtartalmú bőrápolás

Emelt hatoanyagtartalmú anti-aging kezelesek XIII keruletA bőröregedés tünetei nem egyformák rajtunk. Kinek az élettelen, fakó bőr, kinek a mimikai ráncok, kinek a megereszkedett bőr vagy más problémák okoznak gondot. Én a célzott kezelésben hiszek: ha pontosan meghatározzuk mi van a tünetek hátterében, és arra választunk kozmetikai és otthoni bőrápolást, akkor a legjobb formában lesz a bőröd.

Gondolkodj lépésekben!

Könnyebben megtalálod a Neked való anti-aging programot, ha a Rád jellemző tüneteket, bőrproblémákat keresed. Minden kezelés egy vagy több tünetnek a kezelésére nyújt megoldást. Ha Rád több minden jellemző, akkor keresd a kombinált kezeléseket, pl. "3+4D". Ha nem tudsz dönteni, jelentkezz be hozzám, és együtt megtaláljuk, mire van szüksége a bőrödnek.

 

 

 

1D - Advanced Skin Regeneration
- az érzékeny, barrirer sérült bőr regeneráló programja (35+)

Ha bőrpírral, hámló és érdes tapintású bőrfelszínnel bajlódsz rendszeresen, akkor valószínűleg bőröd védekezőképessége nem megfelelő. Ilyenkor a bőr ceramid tartalmát kell pótolni, hogy felszíne újra ellenálló legyen és a nedvességet meg tudja tartani. Ez az arckezelő program gyorsan és látványosan megnyugtatja a bőröd, ha pirosodásra, viszketésre hajlamos. Helyreáll a káros környezeti hatásokra, hideg-meleg levegő váltakozására irritációval reagáló bőr komfortérzete is. Érezhetően javul a bőr természetes védekező- illetve nedvességmegkötő képessége. Az arckezelő program azonnal visszaadja bőröd hidratáltságát és bársonyos, puha tapintását.
/kb. 80'/ 12.500.-Ft

 

 

2D - Hydro Energy
- mélyhidratáló program újgenerációs NMF formulával (35+)

Ha egészséges, egyenletes kisugárzású bőrre vágysz, hidratáld bőröd rendszeresen és adj elegendő mélyhidratáló hatóanyagokat számára. A HYDRO ENERGY program innovatív hatóanyagokkal (Hydra Filler, Pentavitin) pótolja a fáradtnak tűnő, fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőr nedvességtartalmát. Nem csak pótolja az elvesztett nedvességet, hanem segít az állandóan szomjazó bőrödnek hosszú távon megtartani azt. Bőröd az emelt mennyiségű nedvességmegkötő faktoroknak köszönhetően azonnal feltöltött, kipárnázott lesz.
TIPP: Kiváló választás smikelés előtt, vagy ha hirtelen nagymennyiségű nedvesség kell a bőrödnek, pl. nyaralás vagy egy megfázás után. /kb. 80'/ 12.500.-

 

 

3D Lifting Effect
- feszesítő és lifting hatású arckezelés (35+)

Tudod, hogy nem minden ránc egyforma és hogy kialakulásuknak más-más oka van? A egyik típus, a dinamikus ráncok, melyek a  természetes öregedés tünetei és a mimikából adódnak. Ilyenek a homlok vízszintes ráncai, a gondolkodó ráncok a szemöldök között, a szemkörnyéki szarkalábak, és az orr-ajak barázda is. Ha a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, megjelennek a statikus ráncok is. A két különböző ránctípus más-más speciális kezelést igényel: botoxszerű hatóanyagokat a mimikai ráncok simításáért, illetve sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptideket az arcot átszelő barázdák ellen. A 3D LIFTING EFFECT arckezelésben mindkét ránctípust kezeljük. Válaszd Te is ezt, ha simább, rugalmasabb bőrt szeretnél! /kb. 90'/ 14.500.-

 

 

4D - BioTech Cell Therapy
- sejtaktiválás a kozmetikai dróntechnológia segítségével (40+)

A bőr idő előtti öregedését elsősorban az UV-sugárzás okozza, valamint a stressz, a városi szmog, és a kevés, rendszertelen alvás. Tünetei: az egész arcon megjelenő ráncok, a kisebb-nagyobb pigmentfoltok, bőrpirosodás, hajszálérproblémák. A bőr felszíne durvább tapintású lesz, vagy éppen érzékennyé válik. Tapasztalsz magadon ilyesmit? A BIOTECH CELL THERAPY program peptid-aminosav komplexszel és növényi őssejtekkel egymás hatását erősítve hat az idő előtti bőröregedési tünetek ellen. A hatóanyagokat a speciális „kozmetikai drón technológia” juttatja a megfelelő sejtekhez. Már egyetlen kezelés is feltölti simítja a bőröd.
TIPP: a tartós javulás érdekében kérd 4-6 alkalmas kúrában, mely a hámréteg teljes megújulási ciklusát lefedi. /kb. 90'/ 14.500.-

 

 

5D - Anti-Glycation Therapy
méregtelenítő kezelés a bőr elcukrosodása ellen (30+)

Bőrünk tartásának, tónusának és ezáltal az arcunk kontúrjának meghatározó eleme, hogy a bőr rugalmas rostjai milyen állapotban vannak. Ha a bőrben a kollagén és elasztin rostokhoz cukor molekulák kapcsolódnak, akkor elvesztik funkcionalitásukat. Ezt nevezzük glikációnak. A külső káros hatások (pl. UV-sugárzás, levegő szennyeződése) is befolyásolják ezt a folyamatot. Még fontosabb tényező, hogy bizonyos élelmiszerekből (pl. cukor, szénhidrátok, sült ételek) túlzottan sokat fogyasztunk. A bőr merevvé, rugalmatlanná válik és fáradt, inaktív kinézetű lesz. Romlik a bőr regenerálódási képessége, ami a bőr merevségéhez, elvékonyodásához, repedésszerű ráncok kialakulásához vezet. Az életmódváltás mellett kozmetikai méregtelenítő kúrával, speciális anti-glikációs hatóanyagokkal javíthatunk ezeken a tüneteken. /kb. 110'/ 14.500.-

 

 

3+4D - BioTech Peptide Effect
- peptides bőrfeszsesítés az elmélyült mimikai ráncokra (45+)

Ha úgy érzed, bőröd veszített rugalmasságából és elmélyült mimikai ráncokat látsz a tükörben, válaszd a botoxszerű hatóanyagokban és bőrépítő peptidekben gazdag feszesítő arckezelést. A bőr idővel lelassult természetes megújító folyamatait a legújabb hatóanyagokkal: peptidekkel aktiváljuk. Az aminosavakban gazdag arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősíti a bőr védekező képességét, javítja a bőr rugalmasságát. A BIOTECH 3D PEPTIDE EFFECT program egy intenzív terápia, hogy bőröd azonnal feltöltse és simábbá varázsolja. Rendszeres kezelésként, vagy intenzív kúrában az epidermiszt (hámréteget) és a dermiszt (irharéteget) is újraépíti.
/kb. 110'/ 16.500.-

 

 

4+5D - BioTech AGE CODE Effect
- AGE Code, aminosav, peptid, és növényi őssejt terápia (45+)

Az érett bőr állapota legalább 80%-ban az életmódtól, a bőrt érő külső és belső hatásoktól függ. Csak kis mértékben fogható a genetikára és a természetes öregedésre. A következetes, innovatív bőrgyógyászati hatékonyságú kozmetika nagy mértékben ellensúlyozni tudja az idő előtti bőröregedés tüneteit. Ennek az intenzív arckezelő programnak a hatóanyagai célzottan a káros környezeti hatásoktól, a glikációtól, a mozgáshiánytól, egészséges táplálkozás hiányától igénybe vett stresszes bőr állapotát javítják. Méregtelenít, feszesít, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt. Rendszeres kezelésként, vagy intenzív kúrában megszabadítja a bőröd a káros glikációtól; az epidermiszt (hámréteget) megerősíti, mivel új és egészséges bőrsejtek képződését segíti. A dermisz rosthálózatát újraépíti, ezáltal bőröd rugalmasabb, fiatalosabb lesz.
/kb. 110'/ 16.500.-

 

 

HYDRO PLUS arckezelések

BELICO BASIC tartós hidratáló és lipidpótló bőrápolás

HIALURON PLUS (30+)

- Bőröd gyakran húzódik és sprőd a felszíne? A vízhiány gyakran okoz ilyen érzést. Nedvesség hiányában közelről apró mikroráncokat láthatsz és a bőröd fakó színűvé válhat.
A "Hialuron" kezelések nem csak nedvességgel látják el bőröd, hanem segítik azt sokáig megtartani. A kozmetikai hialuron 5-féle molekuláját állítjuk a bőr szolgálatába: klasszikus, mikrokapszulázott, extra kisméretű és természetes kivonat formában. Bőröd azonnali "nedvesség bombát" is kap, valamint mélyen feltöltődik és a nedvesség hosszú távon raktározódik. Bőröd azonnal felfrissül, a szárazságból adódó húzódó érzés megszűnik és üde friss kinézetet kap.

HIALURON PLUS fátyol maszkkal /kb. 70'/ 10.500.-
HIALURON PLUS Tisztítással: 13.500.-

 

 

 

CERAMID PLUS (30+)

- A bőr érzékenységét gyakran a bőrazonos ceramidok hiánya okozza, s azok pótlásával meg lehet szűntetni a kellemetlen tüneteket: szárazságot, hámlást, bőrpírt. A bőr képessé válik a nedvesség megtartására, s egyensúlyba kerül. Lehet, hogy ez kell neked? Kérj személyes konzultációt, s rögtön kiderül. A kezelés során részben a ceramidokat pótoljuk, részben pedig azok alkotóelemeit, az ún. foszfolipideket, melyekből a bőr ceramidot képez.

CERAMID PLUS fátyol maszkkal /kb. 70'/ 10.800.-
CERAMID PLUS Tisztítással: 13.800.-

 

LIPID PLUS (50+)

- Ha úgy érzed, hogy a bőrödnek semmi nem elég, és felszív minden krémet, amit csak rákensz, akkor szinte biztos, hogy a mélyrétegű vízhiány mellett zsírhiánnyal is küzd. Általában az ösztrogén hiány még a korábban kombinált bőrtípusokat is képes megváltoztatni. Ilyenkor a bőrápolást újra kell gondolni, és a megváltozott igényekhez kell igazítani. A LIPID PLUS kezelés egyszerre pótolja a hiányzó nedvességet és lipideket, ugyanakkor a ceramidot is, amely ezeket megtartani képes. A liposzómák, nanoszómák mellett értékes növényi olajokkal, E és A-vitaminnal regeneráljuk, vitalizáljuk a bőröd. Az eredmény: selymesen puha felszín, feltöltött bőrérzet, és élénk bőrszín.

LIPID PLUS fátyol maszkkal /kb. 60'/ 11.500.-

 

EXPRESSZ szépítkezés

ha sietsz, és a minőségről nem szeretnél lemondani

 

EYE LIFTING Effect szemkörnyék program

Az idő első jelei ezen a területen látszanak meg legkorábban. Érdemes külön figyelmet fordítani a szemkörnyéked ápolására. A rendszeres intenzív kozmetikai ápolás és a célzottan kiválasztott otthoni szemápoló sokat tud javítani.
/kb. 15'/ 4.500.-

BREAK TIME Gyors frissesség és vitalitás 

- Nem tudsz most ellazulni, mégis jól kell kinézned? Gyors bőrradírozás után mélyrétegben hidratáló és feszesítő pakolás koktélt kap az arcod és nyakad bőre, valamint vitalizáló mini maszkot a fáradt szemkörnyéked. Hatékony, mégis gyors megoldás és már indulhatsz is! 
/kb. 30'/ 7.500.-