Lari Kozmetika

Arcápolás

Napozás utáni kezelések

Az erős napfény, és a fokozott uv sugárzás minden bőrt próbára tesz. Élvezd a napot, majd add vissza a bőrnek, amit elvesztett!

AFTER SUN HYALURON - azonnali extra hidratáló és antioxidáns hatású bőrápolás nyaralás, napozás után

A program tartalma: gyengéd, vízsugaras bőrhámlasztás, majd hialuronsavban, vitaminokban és oligopeptidekben gazdag pakolás arcra, nyakra és dekoltázsra; feszesítő relax maszk; hidratáló, bőrpuhító masszázs; végül barnaság megőrző lezáró krém.
/kb. 70'/ 10.500.-

 

 

 


 

AFTER SUN HYALURON + STEM CELLS - extra hidratáló és dús bőrfeltöltő ápolás a bőrsejtek védelméért

A program tartalma: gyengéd, vízsugaras bőrhámlasztás, majd hialuronsavban, feszesítő peptidekben és növényi őssejtekben gazdag szemkörnyék kezelés; extra dús táplálás arcra, nyakra és dekoltázsra (növényi őssejtek, vitaminok, mátrixpeptidek); feszesítő alginát maszk; kényeztető masszázs; végül barnaság megörző lezáró krém. 
/kb. 100'/ 16.500.-

 

 

ANTI-AGING bőrápolás

ha nem elégszel meg a fiatalos kinézettel, és rugalmasabb, simább bőrre vágysz

CONTOUR PLUS (45+) és CONTOUR LIFTING (50+) feltöltő, feszesítő bőrápolás a tenger "high-tech" hatóanyagaival

- Tapasztaltad, hogy bőröd kissé rugalmatlanabb, vagy kezd megereszkedni? Esetleg mélyül az orr-ajak barázda? Úgy érzed, bőröd fáradt, gyakran fakó színű?
"Contour" programjaink az epidermiszen (hámrétegen) kívül a dermiszt, azaz a bőr irha rétegét is kezellik. Makroalga kivonattal és makroalgákból nyert őssejtekkel, valamint Sealift feszesítő hatóanyagokkal erősítik a bőr kötőszövetét, javítják az arc kontúrjait. Közben mikrokapszulázott hialuronsavval tartósan fokozza bőr hidratációját és kipárnázza a bőrt.
CONTOUR PLUS alginát maszkkal /kb.80'/ 14.500.-
CONTOUR LIFTING extra ampullával és hialuron matrix maszkkal /kb. 100'/ 18.700.-

REGISTRIL LIFTING bőrsimító és feltöltő bőrápolás (40+)

- Az idő múlásával sajnos, nem csak bőrünk hámrétegében, hanem az alatt is változások mennek végbe. Ezt a réteget főként kötőszövet alkotja, melyben a rosthálózat állapota határozza meg bőrünk feszességét. A kollagén és elasztikus rostok sérüléseket szenvednek, valamint fokozatosan veszítenek rugalmasságukból és számuk is csökken. A bőr szerkezete lazább lesz, a barázdák mélyülnek, és lefelé irányulnak. Észrevettél magadon ilyesmit? A REGISTRIL LIFTING olyan feltöltő kezelés, mely a meglévő ráncokat enyhíti és az újak kialakulását segíti megelőzni. Botoxszerű Argirelinnel lazítja a mimikai izmocskákat, és Carnosine liposzómákkal, valamint a kollagén szintézist fokozó "Registril" peptid-komplexszel simítja a bőrt. Nem csak érett, nagyon igénybevett, elvékonyodott bőrre ajánlom, hanem akkor is, ha szeretsz hosszú távon gondolkodni és bőröd majdani állapotáért most tenni.
/kb. 100'/ 14.500.-

AGE CONTROL (35+) és AGELESS (40+) növényi őssejtes bőrápolás

- Ezeknek a programoknak a fókuszában az epidermisz, azaz a hámréteg áll. Észrevetted, hogy bőrödön megjelentek az első mimikai ráncok? Elsősorban a szemkörnyékeden és a homlokodon? A dekoltázsod bőrén gyűrődéseket látsz?
Az izomlazító (botoxhatású) Argireline és a hámsejtek megújulását segítő Phyto Cell Esszencia növényi őssejtes hatóanyagai simábbá teszik a bőrelszínt, csökkentik a ráncok mélységét. Ez a bőrápolás az érzékeny bőrre is ajánlott.
AGE CONTROL alginát maszkkal /kb.80'/ 15.800.-
AGELESS extra ampullával és cellulóz-membrán maszkkal /kb. 100'/ 19.600.-

CELL REPAIR növényi őssejtes bőrápolás (35+)

- A bőrfelszín kinézetét nagymértékben befolyásolja bőrünk hámrétegének a rendszeres megújulása. Ez egy természetes folyamat, és a hám alsó sejtsoraiban található bőrőssejtek osztódása eredményezi. Idővel ezeknek a sejteknek csökken az aktivitása, nem töltik fel alulról a hámot elegendő számú és jó minőségű sejttel. Hála az innovatív hatóanyagoknak és szállítórendszernek, képesek vagyunk ezen javítani. A CELL REPAIR ápolásban liposzómába kapszulázott növényi őssejteket (Uttwilli kérőn-rügyező alma és Tengeri Iringó) alkalmazunk, melyek eljutnak ezekhez a bőrsejtekhez és befolyásolni tudják osztódásukat. Fokozottabb sejtosztódás és jobb minőségű, ellenállóbb hámsejtek keletkeznek. A kezelés során az őssejteken kívül további feszesítő liposzómákat és hatóanyagokat (ElastanTM és StimulHyal) juttatunk a bőr mélyére.
Ajánlom Neked, ha elmúltál 35, és azonnali feltöltött bőrre vágysz. A kezelést otthoni őssejtes ápolással kiegészítve, már egy hónap után erősebb hámszerkezetet érhetsz el, a bőröd fiatalosabbá válik.

/kb. 100'/ 16.500.-

PRE-AGING antioxidáns és feszesítő bőrápolás (30+)

- A bőr öregedését könnyebb megelőzni, és antioxidáns hatóanyagokkal megakadályozni  a bőrsejtek sérüléseit. Ha bőröd rugalmasságát szeretnéd minél tovább megőrizni, fordíts fokozott figyelmet a fényvédelemre, mert az UV fény hatására képződik a legtöbb szabadgyök a bőrben. A másik, amit tehetsz, hogy antioxidáns és feszesítő hatóanyagokban gazdag mélyrégetben ható bőrápolást választasz.  A PRE-AGING kezelés szabadgyök fogó hatóanyagokkal és feszesítő Mátrixpeptidekkel, valamint vitamin komplex-szel és oligopeptidekkel ápolja a bőröd. Kifejezetten a harmadik ikszet átlépő hölgyek feszesítő bőrápolása!
/kb. 70'/ 11.800.-
Tisztítással: 14.800.-

HYDRO PLUS arckezelésekKlasszikus bőrszépítő kezelések

bőröd nedvesség- és lipidtartalmának tartós pótlására, mélyrétegű feltöltésére

 

HIALURON PLUS (30+) és HIALURON FILLER (35+)- B

- Bőröd gyakran húzódik és sprőd a felszíne? A vízhiány gyakran okoz ilyen érzést. Nedvesség hiányában közelről apró mikroráncokat láthatsz és a bőröd fakó színűvé válhat.
A "Hialuron" kezelések nem csak nedvességgel látják el bőröd, hanem segítik azt sokáig megtartani. A kozmetikai hialuron 5-féle molekuláját állítjuk a bőr szolgálatába: klasszikus, mikrokapszulázott, extra kisméretű és természetes kivonat formában. Bőröd azonnali "nedvesség bombát" is kap, valamint mélyen feltöltődik és a nedvesség hosszú távon raktározódik. Bőröd azonnal felfrissül, a szárazságból adódó húzódó érzés megszűnik és üde friss kinézetet kap.

HIALURON PLUS alginát maszkkal /kb. 70'/ 11.800.-
HIALURON PLUS +Tisztítással: 14.800.-
HIALURON FILLER extra ampullával és hialuron matrix maszkkal
/kb. 90'/ 17.500.-

CERAMID PLUS (35+)

- A bőr érzékenységét gyakran a bőrazonos ceramidok hiánya okozza, s azok pótlásával meg lehet szűntetni a kellemetlen tüneteket: szárazságot, hámlást, bőrpírt. A bőr képessé válik a nedvesség megtartására, s egyensúlyba kerül. Lehet, hogy ez kell neked? Kérj személyes konzultációt, s rögtön kiderül. A kezelés során részben a ceramidokat pótoljuk, részben pedig azok alkotóelemeit, az ún. foszfolipideket, melyekből a bőr ceramidot képez.
CERAMID PLUS fátyol maszkkal /kb. 60'/ 9.800.-
CERAMID PLUS +Tisztítással: 12.800.-

LIPID PLUS (55+)

- Ha úgy érzed, hogy a bőrödnek semmi nem elég, és felszív minden krémet, amit csak rákensz, akkor szinte biztos, hogy a mélyrétegű vízhiány mellett zsírhiánnyal is küzd. Általában az ösztrogén hiány még a korábban kombinált bőrtípusokat is képes megváltoztatni. Ilyenkor a bőrápolást újra kell gondolni, és a megváltozott igényekhez kell igazítani. A LIPID PLUS kezelés egyszerre pótolja a hiányzó nedvességet és lipideket, ugyanakkor a ceramidot is, amely ezeket megtartani képes. A liposzómák, nanoszómák mellett értékes növényi olajokkal, E és A-vitaminnal regeneráljuk, vitalizáljuk a bőröd. Az eredmény: selymesen puha felszín, feltöltött bőrérzet, és élénk bőrszín.
LIPID PLUS fátyol maszkkal /kb. 60'/ 10.800.-

EXPRESSZ szépítkezés

Expressz szépítkezés, ha kevés időd van

ha sietsz, és a minőségről nem szeretnél lemondani

 

RELAX TIME Vitaminos energizáló masszázs 

- Fáradt vagy és ez a bőrödön is meglátszik? Csak egy kis idő kell magadra. Miközben bőröd egy radírozás után a vitaminkoktél energizálja, és a kollagén képződést segítő oligopeptidek feltöltik, Te pihenj és lazulj el a sűrű programok között. 
/kb. 30'/ 7.000.-

BREAK TIME Gyors frissesség és vitalitás 

- Nem tudsz most ellazulni, mégis jól kell kinézned? Gyors bőrradírozás után mélyrétegben hidratáló és feszesítő pakolás koktélt kap az arcod és nyakad bőre, valamint vitalizáló mini maszkot a fáradt szemkörnyéked. Hatékony, mégis gyors megoldás és már indulhatsz is! 
/kb. 20'/ 6.500.-

EYE ZONE  lifting szemkörnyék programok

Az idő első jelei ezen a területen látszanak meg legkorábban. Érdemes külön figyelmet fordítani a szemkörnyéked ápolására. A rendszeres intenzív kozmetikai ápolás és a célzottan kiválasztott otthoni szemápoló sokat tud javítani.
/kb. 15'/ 4.500.-

Növényi őssejtekkel - a hámréteg megerősítésére és a bőrfelszín fiatalítására, a bőr regenerálására

Botox hatással és feltöltő ceramidokkal - a ráncok mélységének csökkentésére és a petyhüdt bőr feltöltésére

Koffeinnel és hialuronsavval - a bőr mikrokeringésének fokotzására karikás vagy ödémás bőr esetén, és hialuronsavval a mikroráncok eltüntetéséért