Lari Kozmetika

Arcápolás

EXPRESSZ szépítkezés

Expressz szépítkezés, ha kevés időd van

ha sietsz, és a minőségről nem szeretnél lemondani

 

RELAX TIME Vitaminos energizáló masszázs 

- Fáradt vagy és ez a bőrödön is meglátszik? Csak egy kis idő kell magadra. Miközben bőröd egy radírozás után a vitaminkoktél energizálja, és a kollagén képződést segítő oligopeptidek feltöltik, Te pihenj és lazulj el a sűrű programok között. 
/kb. 40'/ 7.000.-

BREAK TIME Gyors frissesség és vitalitás 

- Nem tudsz most ellazulni, mégis jól kell kinézned? Gyors bőrradírozás után mélyrétegben hidratáló és feszesítő pakolás koktélt kap az arcod és nyakad bőre, valamint vitalizáló mini maszkot a fáradt szemkörnyéked. Hatékony, mégis gyors megoldás és már indulhatsz is! 
/kb. 40'/ 6.500.-

EYE ZONE  lifting szemkörnyék programok

Az idő első jelei ezen a területen látszanak meg legkorábban. Érdemes külön figyelmet fordítani a környéked ápolására. Nem kell naponta kétszer pakolásokkal ücsörögnöd otthon, de a rendszeres kozmetikai kezelés és a célzottan kiválasztott otthoni szemápoló nagyon sokat tud segíteni.

Növényi őssejtekkel - a bőrszerkezet javítására iposzómába kapszulázott alma-őssejtekkel (StemCell), tengeri iringó őssejtekkel, hialuronsavval, és exkluzív anti-aging hatóanyagokkal (Elastan, StimulHyal, SynAke) az érzékeny, dehidratált és regenerálásra szoruló bőrre.
/kb. 30'/ 4.200.-

Botox hatással és feltöltő ceramidokkal - ráncjavító, kollagén szintézist aktiváló szemkörnyék program botox hatású (izomlazító) argireline-nel, sejtaktivitást szabályozó Matrixyl 3000-rel és bőrfeltöltő ceramidokkal.
/kb. 20'/ 3.000.-

Koffeinnel és hialuronsavval - kényeztetés feszesítő, bőrtömörítő peptidekkel, hialuronsavval és mikrokeringést javító koffeinnel. Érezhetően javítja a megereszkedett szemhéj állapotát és csökkenti a sötét karikákat.
/kb. 20'/ 2.800.-

 

HYDRO PLUS arckezelésekKlasszikus bőrszépítő kezelések

a bőr nedvességének és lipidtartalmának tartós pótlására, mélyrétegű feltöltésére

 

HYALURON PLUS (30+)

- A vízhiányos bőr gyakran húzódik és sprőd a felszíne. Ez a kezelés nem csak nedvességgel látja el bőröd, hanem segít azt sokáig megtartani. A kis és nagymolekulájú hialuronsav molekulákat az egyedülálló LNC komplex (többrétegű liposzóma, nanoszóma, ceramid) képes megtartani, és a bőr mélyebb rétegeibe eljuttatni. A fekete zabkivonat azonnali, egy órán belül érezhető fokozott hidratációt eredményez, míg a cukorizomer molekulák a bőrben maradnak és nedvességtartalékot képeznek. Bőröd azonnal felfrissül, a szárazságból adódó húzódó érzés megszűnik és üde friss kinézetet kap.
/kb. 60'/ 8.500.-
Tisztítással: 11.500.-

CERAMID PLUS (35+)

- A bőr érzékenységét gyakran a bőrazonos ceramidok hiánya okozza, s azok pótlásával meg lehet szűntetni a kellemetlen tüneteket: szárazságot, hámlást, bőrpírt. A bőr képessé válik a nedvesség megtartására, s egyensúlyba kerül. Lehet, hogy ez kell neked? Kérj személyes konzultációt, s rögtön kiderül. A kezelés során részben a ceramidokat pótoljuk, részben pedig azok alkotóelemeit, az ún. foszfolipideket, melyekből a bőr ceramidot képez.
/kb. 60'/ 8.500.-
Tisztítással: 11.500.-

LIPID PLUS (55+)

- Ha úgy érzed, hogy a bőrödnek semmi nem elég, és felszív minden krémet, amit csak rákensz, akkor szinte biztos, hogy a mélyrétegű vízhiány mellett zsírhiánnyal is küzd. Általában az ösztrogén hiány még a korábban kombinált bőrtípusokat is képes megváltoztatni. Ilyenkor a bőrápolást újra kell gondolni, és a megváltozott igényekhez kell igazítani. A LIPID PLUS kezelés egyszerre pótolja a hiányzó nedvességet és lipideket, ugyanakkor a ceramidot is, amely ezeket megtartani képes. A liposzómák, nanoszómák mellett értékes növényi olajokkal, E és A-vitaminnal regeneráljuk, vitalizáljuk a bőröd. Az eredmény: selymesen puha felszín, feltöltött bőrérzet, és élénk bőrszín.
/kb. 60'/ 9.500.-

ANTI-AGING bőrépítő ápolás

Mélyrétegben ható, látványos bőrépítő kezelések, mely az otthoni bőrápolással összehangolva meglepő eredményre képesek

REGISTRIL LIFTING bőrsimító és feltöltő bőrápolás (40+)

- Az idő múlásával sajnos, nem csak bőrünk hámrétegében, hanem az alatt is változások mennek végbe. Ezt az ún. epidermis réteget főként kötőszövet alkotja, melyben a rosthálózat állapota határozza meg bőrünk feszességét. A kollagén és elasztikus rostok sérüléseket szenvednek, valamint fokozatosan veszítenek rugalmasságukból és számuk is csökken. A bőr szerkezete lazább lesz, a barázdák mélyülnek, és lefelé irányulnak. Észrevettél magadon ilyesmit? A REGISTRIL LIFTING olyan feltöltő kezelés, mely a meglévő ráncokat enyhíti és az újak kialakulását segíti megelőzni. Botoxszerű Argirelinnel lazítja a mimikai izmocskákat, és Carnosine liposzómákkal, valamint a kollagén szintézist fokozó "Registril" peptid-komplexszel simítja a bőrt. A bőr tömörsége már néhány kezelés után javul. Nem csak érett, nagyon igénybevett, elvékonyodott bőrre ajánlom, hanem akkor is, ha szeretsz hosszú távon gondolkodni és bőröd majdani állapotáért most tenni.
/kb. 120'/ 14.500.-

CELL REPAIR növényi őssejtes luxus bőrápolás (35+)

- A bőrfelszín kinézetét nagymértékben befolyásolja bőrünk hámrétegének a rendszeres megújulása. Ez egy természetes folyamat, és a hám alsó sejtsoraiban található bőrőssejtek osztódása eredményezi. Idővel ezeknek a sejteknek csökken az aktivitása, nem töltik fel alulról a hámot elegendő számú és jó minőségű sejttel. Hála az innovatív hatóanyagoknak és szállítórendszernek, képesek vagyunk ezen javítani. A CELL REPAIR ápolásban liposzómába kapszulázott növényi őssejteket (Uttwilli kérőn-rügyező alma és Tengeri Iringó) alkalmazunk, melyek eljutnak ezekhez a bőrsejtekhez és befolyásolni tudják osztódásukat. Fokozottabb sejtosztódás és jobb minőségű, ellenállóbb hámsejtek keletkeznek. A kezelés során az őssejteken kívül további feszesítő liposzómákat és hatóanyagokat (ElastanTM és StimulHyal) juttatunk a bőr mélyére.
Ajánlom Neked, ha elmúltál 35, és azonnali feltöltött bőrre vágysz. A kezelést otthoni őssejtes ápolással kiegészítve, már egy hónap után erősebb hámszerkezetet érhetsz el, a bőröd fiatalosabbá válik.

/kb. 110'/ 16.500.-

PRE-AGING feszesítő kényeztető bőrápolás (30+)

- A bőr öregedését könnyebb megelőzni, és antioxidáns hatóanyagokkal megakadályozni  a bőrsejtek sérüléseit. Ha bőröd rugalmasságát szeretnéd minél tovább megőrizni, fordíts fokozott figyelmet a fényvédelemre, mert az UV fény hatására képződik a legtöbb szabadgyök a bőrben. A másik, amit tehetsz, hogy antioxidáns és feszesítő hatóanyagokban gazdag mélyrégetben ható bőrápolást választasz.  A PRE-AGING kezelés szabadgyök fogó hatóanyagokkal és feszesítő Mátrixpeptidekkel, valamint vitamin komplex-szel és oligopeptidekkel ápolja a bőröd. Kifejezetten a harmadik ikszet átlépő hölgyek feszesítő bőrápolása!
/kb. 70'/ 9.800.-

GOLDEN GLAMOUR exkluzív bőrápolás aranylapokkal (30+)

- az ünnepi alkalmak lifting kezelése, melyben a botoxszerű hatóanyagok, a feszesítő liposzómák és a kis- és nagymolekulájú hialuronsav hatása találkozik az arany csillámlásával.
/kb. 100'/ 16.500.-

DERMA CONTROL arckezelések
a bőrproblémák kiegyensúlyozására

Ha bőrpírral, hajszálér tágulatokkal, vagy pigmentfoltokkal, esetleg problémás bőrrel, aknékkal bajlódsz

COUPEROSE BALANCE - kiegyensúlyozó ápolás

- Bőrápolás a hirtelen kipiruló, érzékeny keringésű bőrre, vagy már tágult hajszálerek, esetleg rosacea esetén. Kíméletes peeling után liposzómákkal juttatjuk az érfalakaterősítő hatóanyagokat a bőr mélyére, miközben hidratáljuk és hűsítjük a bőrt. 
/kb. 60'/ 9.500.-

ANTI-PIGMENT - pigmentfolt halványító ápolás

- A zavaró kisebb-nagyobb pigmentfoltok halványítását, világosítását a magas C-vitamin tartalom és az Alfa-Arbutin hatóanyag eredményezi. A kezelést hidroabrázióval és/vagy gyümölcssavas hámlasztással kiegészítve végzem. Javaslom otthoni halványítással  és mindennapos fényvédelemmelkiegészítve!
/kb. 60'/ 9.500.-

CLEAR UP - a problémás bőr arctisztító kezelése

- Arctisztító kezelés, ha a komedóktól, aknéktól szeretnél kíméletesen megszabadulni, ugyanakkor a bőrt hidratálni vagy a faggyúműködést szabályozni is szükséges. Enzimes peeling után speciális felpuhítással, mely a fájdalmas tisztítást csökkenti; végül nyugtató pakolás-koktéllal. 
/kb. 90'/11.500.-

BőrÉbresztő Program

Lézer fényterápia és mezoterápia

A bőrépítő bőrápolás