Lari Kozmetika

Arcápolás

GOLDEN AUTUMN őszi kezelések

Készítsd fel a bőrödet az őszi bőrápolás hatóanygbombáira! Fokozd bőrápolásod hatékonyságát! PHA POWER - a PHA-savak ereje minden arckezelésedhez

Nyáron a bőr sok nedvességet veszít. Ha feszülő, kissé viszkető a bőröd, akkor erre a mélyrétegű hidratálásra van szükséged. Bőrödet...
> gyengéd vízsugarakkal hámlasztom,
> mélyhidratáló hatóanyagokkal ultrahangozom,
> vitaminokban és antioxidánsokban gazdag pakolás koktéllal pihenhetsz a relax maszk alatt,
> pihentető, hűsítő masszázst élvezhetsz, majd
> barnaságodat megőrző lezáró krémmel zárom.

Bőröd azonnal simább, feltöltöttebb lesz.
/kb. 00'/ 00.000.-


A PHA jgenerácis gyümölcssavakrol és hatásaikrol etesebben olvashatsz ebben a blog cikkemben:
 

 

Emelt hatoanyagtartalmú anti-aging kezelesek XIII kerulet

A bőröregedés tünetei nem egyformák rajtunk. Kinek az élettelen, fakó bőr, kinek a mimikai ráncok, kinek a megereszkedett bőr vagy más problémák okoznak gondot. Én a célzott kezelésben hiszek: ha pontosan meghatározzuk mi van a tünetek hátterében, és arra választunk kozmetikai és otthoni bőrápolást, akkor a legjobb formában lesz a bőröd.

Gondolkodj lépésekben!

Könnyebben megtalálod a Neked való anti-aging programot, ha a Rád jellemző tüneteket, bőrproblémákat keresed. Minden kezelés egy vagy több tünetnek a kezelésére nyújt megoldást. Ha nem tudsz dönteni, jelentkezz be hozzám, és együtt megtaláljuk, mire van szüksége a bőrödnek.

 

 

 

LIFT REPAIR - feltöltő, feszesítő, regeneráló

TIME BLOCK EFFECT
- peptid terápia az elmélyült mimikai ráncokra (45+)

Ha úgy érzed, bőröd veszített rugalmasságából és elmélyült mimikai ráncokat látsz a tükörben, válaszd a botoxszerű hatóanyagokban és bőrépítő peptidekben gazdag feszesítő arckezelést. A bőr idővel lelassult természetes megújító folyamatait a legújabb hatóanyagokkal: peptidekkel aktiválom. Az aminosavakban gazdag arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősíti a bőr védekező képességét, javítja a bőr rugalmasságát. A TIME BLOCK EFFECT program egy intenzív terápia, hogy bőröd azonnal feltöltse és simábbá varázsolja. Rendszeres kezelésként, vagy intenzív kúrában az epidermiszt (hámréteget) és a dermiszt (irharéteget) is újraépíti.
/kb. 110'/ 20.500.-

 

 

A.G.E. CODE EFFECT
- aminosav, peptid és növényi őssejt terápia a bőrnek (45+)

Az érett bőr állapota legalább 80%-ban az életmódtól, a bőrt érő külső és belső hatásoktól függ. Csak kis mértékben fogható a genetikára és a természetes öregedésre. A következetes, innovatív bőrgyógyászati hatékonyságú kozmetika nagy mértékben ellensúlyozni tudja az idő előtti bőröregedés tüneteit. Ennek az intenzív programnak a hatóanyagai célzottan a káros környezeti hatásoktól, a glikációtól, a mozgáshiánytól, egészséges táplálkozás hiányától igénybe vett stresszes bőr állapotát javítják. Méregtelenít, feszesít, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt. Megerősíti az epidermiszt (hámréteget), mivel új és egészséges bőrsejtek képződését segíti. A dermisz rosthálózatát újraépíti, ezáltal bőröd rugalmasabb, fiatalosabb lesz.
/kb. 110'/ 18.500.-

 

 

CELL THERAPY
- exkluzív feszesítő növényi őssejtes bőraktiválás (40+)

Érzékeny a bőröd és anti-agingre is szüksége van?  Az érzékeny bőrt nem annyira nyugtatni, inkább kiegyensúlyozni és erősíteni kell. Az intenzív és mélyre ható hidratálást, a liposzómába és ceramidba zárt hialuronsav molekulák biztosítják. A hámréteg életképesebb sejtjeiről és a tökéletesebb hámképzésről a magas tisztaságú növényi őssejtek gondoskodnak. A kényeztető kezelést hűsítő, lifting hatású alginát maszkkal zárom. Válaszd Te is ezt, ha simább felszínű, feltöltött és rugalmasabb bőrt szeretnél!
/kb. 110'/ 17.500.-

 

AGE LATER - feltöltő, simító, megújító

PEPTIDE EFFECT
- feszesítő és lifting hatású bőrápolás (35+)

Tudod, hogy nem minden ránc egyforma és hogy kialakulásuknak más-más oka van? A egyik típus, a dinamikus ráncok, melyek a  természetes öregedés tünetei és a mimikából adódnak. Ilyenek a homlok vízszintes ráncai, a gondolkodó ráncok a szemöldök között, a szemkörnyéki szarkalábak, és az orr-ajak barázda is. Ha a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, megjelennek a statikus ráncok is. A két különböző ránctípus más-más speciális kezelést igényel: botoxszerű hatóanyagokat a mimikai ráncok simításáért, illetve sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptideket az arcot átszelő barázdák ellen. A PEPTIDE EFFECT arckezelésben mindkét ránctípust kezelem. Válaszd Te is ezt, ha simább, rugalmasabb bőrt szeretnél! /kb.110'/ 15.500.-

 

 

BOTOX LIKE
- kényeztető botoxszerű feszesítő program (35+)

A legtöbben a megjelenő mimikai ráncok miatt aggódunk, bár szerintem ezek csak a nevetés miatt lehetnek. A botoxszerű hatóanyagok ellazítják és simítják a mimikából adódó barázdákat. A nedvességpótló koktél kipárnázza a bőröd, míg a vitaminok védelmet és vitalitást adnak. Már egyetlen kezelés is feltölti, simítja a bőröd.
/kb. 90'/ 14.500.-
TIPP: a tartós javulás érdekében kérd 4-6 alkalmas kúrában, mely a hámréteg teljes megújulási ciklusát lefedi.

 

 

NATURAL LIFTING
- bőrfeszsesítő, antioxidáns kezelés az idő előtti bőröregedés megelőzésére (30+)

Amikor elmúltál 30, már nem elegendő "csak hidratálni" a bőröd. Az idő előtti bőröregedést megelőzni elsősorban a káros környezeti hatások (pl. uv fény), és a stressz kizárásával lehetséges. Amit a bőrápolásban tehetsz: liposzómába zárt hidratáló anyagok, nedvességmegtartó ceramidok és a szabadgyököket semlegesítő antioxidáns hatóanyagok rendszeres használata lehetőleg bőrbarát receptúrákban. Ez a program mélyrétegben tölti fel a bőröd ezekkel a hatóanyagokkal. Bőröd puhává, simábbá és élőbbé válik a kezelés végére.
/kb. 90'/ 14.500.-

 

 

 

 

BALANCE - építő, nyugtató, hidratáló

HYALURON FILLER (30+)
Mélyhidratáló, bőrszerkezet javító kezelés

- Bőröd gyakran húzódik és sprőd a felszíne? A vízhiány gyakran okoz ilyen érzést. Nedvesség hiányában közelről apró mikroráncokat láthatsz és a bőröd fakó színűvé válhat.
A fiatalos bőr megőrzésének egyik legjobb módja, ha nagymennyiségű nedvességgel látod el a bőröd rendszeresen. Ez a program mélyen feltölti bőröd nedvességraktárait, mely hosszú távon elraktározódik. Bőröd azonnal felfrissül, a szárazságból adódó húzódó érzés megszűnik és üde friss kinézetet kap.

HYALURON FILLER /kb. 80'/ 13.500.-
HYALURON FILLER Tisztítással: 16.500.-

 

 

 

CERAMIDE BOOSTER (30+)
Bőrszerkezet javító, feltöltő kezelés

Ha bőrpírral, hámló és érdes tapintású bőrfelszínnel bajlódsz rendszeresen, akkor valószínűleg bőröd védekezőképessége nem megfelelő. Ilyenkor a bőr ceramid tartalmát kell pótolni, hogy felszíne újra ellenálló legyen és a nedvességet meg tudja tartani. Ez az arckezelő program gyorsan és látványosan megnyugtatja a bőröd, ha pirosodásra, viszketésre hajlamos. Helyreáll a káros környezeti hatásokra, hideg-meleg levegő váltakozására irritációval reagáló bőr komfortérzete is. Érezhetően javul a bőr természetes védekező- illetve nedvességmegkötő képessége. Az arckezelő program azonnal visszaadja bőröd hidratáltságát és bársonyos, puha tapintását.

CERAMIDE BOOSTER /kb. 80'/ 12.500.-
CERAMIDE BOOSTER Tisztítással: 15.500.-

 

 

ANTI-POLLUTION EFFECT (35+)
A nyüzsgő élettel járó lestrapált bőr kezelése

A bőr idő előtti öregedését a káros környezeti hatások, elsősorban az uv-sugárzás, valamint a stresszes életmód okozza. A bőr gyakran idősebbnek nézhet ki a valódi biológiai koránál. Így ismerheted fel: vízhiány, fakó, élettelen szín, gyorsabb ráncképződés, egyenetlen pigmentáltság, a bőr rugalmatlanná, merevvé válása. Ez a kezelés tisztító hatóanyagokkal, peptidekkel segíti bőröd védelmét és csökkenti az irritációt. Bőröd visszanyeri vitalitását.

ANTI-POLLUTION EFFECT /kb. 90'/ 14.500.-
ANTI-POLLUTION EFFECT Tisztítással. 17.500.-

 

 

 

 

 

LIPID PLUS (50+)

Ha úgy érzed, hogy a bőrödnek semmi nem elég, és felszív minden krémet, amit csak rákensz, akkor szinte biztos, hogy a mélyrétegű vízhiány mellett zsírhiánnyal is küzd. Általában az ösztrogén hiány még a korábban kombinált bőrtípusokat is képes megváltoztatni. Ilyenkor a bőrápolást újra kell gondolni, és a megváltozott igényekhez kell igazítani. A LIPID PLUS kezelés egyszerre pótolja a hiányzó nedvességet és lipideket, ugyanakkor a ceramidot is, amely ezeket megtartani képes. A liposzómák, nanoszómák mellett értékes növényi olajokkal, E és A-vitaminnal regenerálom, vitalizálom a bőröd. Az eredmény: selymesen puha felszín, feltöltött bőrérzet, és élénk bőrszín.

LIPID PLUS /kb. 80'/ 13.500.-

 

 

EXPRESS /élénkítő, frissítő

 

EYE LIFTING Effect szemkörnyék program

Az idő első jelei ezen a területen látszanak meg legkorábban. Érdemes külön figyelmet fordítani a szemkörnyéked ápolására. A rendszeres intenzív kozmetikai ápolás és a célzottan kiválasztott otthoni szemápoló sokat tud javítani.
/kb. 15'/ 4.500.-

BREAK TIME Gyors frissesség és vitalitás 

- Nem tudsz most ellazulni, mégis jól kell kinézned? Gyors bőrradírozás után mélyrétegben hidratáló és feszesítő pakolás koktélt kap az arcod és nyakad bőre, valamint vitalizáló mini maszkot a fáradt szemkörnyéked. Hatékony, mégis gyors megoldás és már indulhatsz is! 
/kb. 30'/ 8.500.-