Arcápolás | Szépülj és pihenj egyszerre!

Lari Kozmetika

Arcápolás

 

Emelt hatoanyagtartalmú anti-aging kezelesek XIII kerulet

A bőröregedés tünetei nem egyformán jelennek meg rajtunk. Van, akinek az élettelen, fakó bőr, másnak a mimikai ráncok, vagy a megereszkedett bőr okoz inkább gondot. Én a célzott kezelésben hiszek, mert ez az, ami bevált és biztos eredményt hoz. Ha pontosan meghatározzuk mi van a tünetek hátterében, és arra választunk kozmetikai és otthoni bőrápolást, akkor a legjobb formában lesz a bőröd.

Gondolkodj lépésekben!

Könnyebben megtalálod a Neked való anti-aging programot, ha a Rád jellemző tüneteket, bőrproblémákat keresed. Minden kezelés egy vagy több tünetnek a kezelésére nyújt megoldást. Ha nem tudsz dönteni, jelentkezz be hozzám, és együtt megtaláljuk, mire van szüksége a bőrödnek.

 

LIFT REPAIR - feltöltő, feszesítő, regeneráló

TIME BLOCK EFFECT
- peptid terápia az elmélyült mimikai ráncokra (45+)

Ha úgy érzed, bőröd veszített rugalmasságából és elmélyült mimikai ráncokat látsz a tükörben, válaszd a botoxszerű hatóanyagokban és bőrépítő peptidekben gazdag feszesítő arckezelést. A bőr idővel lelassult természetes megújító folyamatait a legújabb hatóanyagokkal: peptidekkel aktiválom. Az aminosavakban gazdag arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősíti a bőr védekező képességét, javítja a bőr rugalmasságát. A kezelés végére bőröd feltöltött és simább lesz. Rendszeres kezelésként, vagy intenzív kúrában a hámréteget és az irharéteget is újraépíti, így a bőröd rugalmassága javul.
/kb. 100'/ 21.500.-

 

A.G.E. CODE EFFECT
- aminosav, peptid és növényi őssejt terápia a bőrnek (45+)

Az érett bőr állapota legalább 80%-ban a külső- és belső hatásoktól függ. Csak kis mértékben fogható a genetikára és a természetes öregedésre. A következetes ápolás, és az innovatív bőrgyógyászati hatóanyagok nagy mértékben ellensúlyozzák az idő előtti bőröregedés tüneteit. Ez az intenzív program célzottan a káros környezeti hatásoktól, a glikációtól, a mozgáshiánytól, és az általánosan igénybevett stresszes bőr állapotát javítja. Méregtelenít, feszesít, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített bőrt. Megerősíti a hámréteget, mivel új és egészséges bőrsejtek képződését segíti. Az irha rosthálózatát újraépíti, ezáltal bőröd feszesebb, fiatalosabb lesz.
/kb. 100'/ 21.500.-

 

CELL THERAPY
- exkluzív feszesítő növényi őssejtes bőraktiválás (40+)

Érzékeny a bőröd és anti-agingre is szüksége van?  Az érzékeny bőrt nem annyira nyugtatni, inkább kiegyensúlyozni és erősíteni kell. Az intenzív és mélyre ható hidratálást, a liposzómába és ceramidba zárt hialuronsav molekulák biztosítják. A hámréteg életképesebb sejtjeiről és a tökéletesebb hámképzésről a magas tisztaságú növényi őssejtek gondoskodnak. A kényeztető kezelést hűsítő, lifting hatású alginát maszkkal zárom. Válaszd Te is ezt, ha simább felszínű, feltöltött és rugalmasabb bőrt szeretnél. Ez a vendégeim egyik kedvence!
/kb. 100'/ 21.500.-

 

AGE LATER - feltöltő, simító, megújító

PEPTIDE EFFECT
- feszesítő és lifting hatású bőrápolás (35+)

Tudod, hogy nem minden ránc egyforma és hogy kialakulásuknak más-más oka van? A egyik típus, a dinamikus ráncok, melyek a  természetes öregedés tünetei és a mimikából adódnak. Ilyenek a homlok vízszintes ráncai, a gondolkodó ráncok a szemöldök között, a szemkörnyéki szarkalábak, és az orr-ajak barázda is. Ha a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, megjelennek a statikus ráncok is. A két különböző ránctípus más-más speciális kezelést igényel: botoxszerű hatóanyagokat a mimikai ráncok simításáért, illetve sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptideket az arcot átszelő barázdák ellen. A PEPTIDE EFFECT arckezelésben mindkét ránctípust kezelem. Válaszd Te is ezt, ha simább, rugalmasabb bőrt szeretnél!
/kb. 80'/ 19.500.-

 

BOTOX LIKE
- kényeztető botoxszerű feszesítő program (35+)

A legtöbben a megjelenő mimikai ráncok miatt aggódunk, bár szerintem ezek csak a nevetés miatt lehetnek. A botoxszerű hatóanyagok ellazítják és simítják a mimikából adódó barázdákat. A nedvességpótló koktél kipárnázza a bőröd, míg a vitaminok védelmet és vitalitást adnak. Már egyetlen kezelés is feltölti, simítja a bőröd.
/kb. 80'/ 19.500.-
TIPP: a tartós javulás érdekében kérd 4-6 alkalmas kúrában, mely a hámréteg teljes megújulási ciklusát lefedi.

 

NATURAL LIFTING
- bőrfeszsesítő, antioxidáns kezelés az idő előtti bőröregedés megelőzésére (30+)

Amikor elmúltál 30, már nem elegendő "csak hidratálni" a bőröd.

Az idő előtti bőröregedést megelőzni elsősorban a káros környezeti hatások (pl. uv fény), és a stressz kizárásával lehetséges. Amit a bőrápolásban tehetsz: liposzómába zárt hidratáló anyagok, nedvességmegtartó ceramidok és a szabadgyököket semlegesítő antioxidáns hatóanyagok rendszeres használata lehetőleg bőrbarát receptúrákban. Ez a program mélyrétegben tölti fel a bőröd ezekkel a hatóanyagokkal. Bőröd puhává, simábbá és élőbbé válik a kezelés végére.
/kb. 80'/ 19.500.-

 

BALANCE - építő, nyugtató, hidratáló

HYALURON FILLER (30+)
- mélyhidratáló, bőrszerkezet javító kezelés

Bőröd gyakran húzódik és sprőd a felszíne? A vízhiány gyakran okoz ilyen érzést. Nedvesség hiányában közelről apró mikroráncokat láthatsz és a bőröd fakó színűvé válhat.
A fiatalos bőr megőrzésének egyik legjobb módja, ha nagymennyiségű nedvességgel látod el a bőröd rendszeresen. Ez a program mélyen feltölti bőröd nedvességraktárait, mely hosszú távon elraktározódik. Bőröd azonnal felfrissül, a szárazságból adódó húzódó érzés megszűnik és üde friss kinézetet kap.

HYALURON FILLER /kb. 60'/ 17.500.-
HYALURON FILLER Tisztítással: 20.500.-


 

 

CERAMIDE BOOSTER (30+)
- bőrszerkezet javító, feltöltő kezelés

Ha bőrpírral, hámló és érdes tapintású bőrfelszínnel bajlódsz rendszeresen, akkor valószínűleg bőröd védekezőképessége nem megfelelő.

Ilyenkor a bőr ceramid tartalmát kell pótolni, hogy felszíne újra ellenálló legyen és a nedvességet meg tudja tartani. Ez az arckezelés gyorsan és látványosan megnyugtatja a bőrödet, ha pirosodásra, viszketésre hajlamos. Helyreáll a bőröd komfortérzete, és érezhetően javul a természetes nedvességmegkötő képessége. A  bőröd azonnal hidratált és bársonyosan puha tapintású lesz.

CERAMIDE BOOSTER /kb. 60'/ 17.500.-
CERAMIDE BOOSTER Tisztítással: 20.500.-

 

ANTI-POLLUTION EFFECT (35+)
- a nyüzsgő élettel járó lestrapált bőr kezelése

A bőröd idő előtti öregedését a káros környezeti hatások, elsősorban az uv-sugárzás, valamint a stresszes életmód okozza. A bőr gyakran idősebbnek nézhet ki a valódi biológiai koránál. Így ismerheted fel: vízhiány, fakó, élettelen szín, gyorsabb ráncképződés, egyenetlen pigmentáltság, a bőr rugalmatlanná, merevvé válása.

Ez a kezelés tisztító (detox) hatóanyagokkal, peptidekkel segíti bőröd védelmét és csökkenti az irritációt. Bőröd visszanyeri vitalitását.

ANTI-POLLUTION EFFECT /kb. 60'/ 17.500.-
ANTI-POLLUTION EFFECT Tisztítással. 20.500.-