Bőrápolási rutin tanácsadás | Szépülj és pihenj egyszerre!

Lari Kozmetika

Bőrápolási rutin tanácsadás

 

Így lesz egyszerre könnyű és hatékony az otthoni bőrápolásod, amitől a bőröd is megszépül

 

 

Ha szép egyenletes bőrre vágysz, de…

 • amikor a belenézel a tükörbe újra és újra ugyanazokkal a problémákkal kell szembesülnöd.
 • szörnyűnek látod a bőröd, karikásnak a szemed, mintha állandóan fáradt lennél.
 • eleged van már a reklámok hangzatos ígéreteiből és a felesleges krémvásárlásokból.
 • annyi mindent kipróbáltál, először jónak is tűnt, de aztán egyik sem vált be igazán.
 • az internetes bőrápolási csoportok, szépség bloggerek tanácsai között nem tudsz kiigazodni.
 • olyan sok, és sokszor ellentétes bőrápolási tanácsot olvasol, hogy nem tudod, kinek higgy.


Ha az eddigi dolgok nem működtek, akkor ideje változtatnod!

 

Képzeld csak el, milyen lenne, ha…      

 • már kora reggel egy szép friss arc fogadna a tükörben.
 • a bőröd mindig csodásan nézne ki, amikor csak rád néz valaki.
 • pontosan tudnád, hogy jó termékeket választasz és jól is használod őket.
 • nem a jó, hanem a neked személy szerint legjobb termékeket használnád.
 • kialakítanánk a bőrödnek megfelelő és könnyen követhető bőrápolási rutinodat.
 • biztos lennél benne, hogy a szépségápolásod a bőröd egészségét és szépségét szolgálja.

 

Dévényi Klára vagyok, és 30 éve megszállott bőrrajongó. Évtizedek óta folyamatosan képzem magam, hogy a tudásom naprakész legyen. Szeretem, hogy a napi munkámban ezzel a tudással közvetlenül járulhatok hozzá a vendégeim jóllétéhez.

Fontosnak tartom az otthoni bőrápolást, és tudom, hogy laikusként nehéz eligazodni a bőrápolással kapcsolatos cikkek és videók sokszor ellentétes bőrápolási tanácsai között. Nemcsak a kozmetikai bőrápolás során számíthatnak rám a vendégeim, hanem az otthoni, napi bőrápolás kialakításában is.

Nem kell tovább kísérletezned neked sem! Megkaphatod a neked való legjobb bőrápolást és a bőröd igényeihez igazított rutint.

 

 

30 év kozmetikus szakmai tapasztalat

20237 megszépített vendég

10078 otthoni bőrápolási tanácsadás

 

Bemutatom a Bőrápolási rutin tanácsadást neked

 

- Pontosan tudni fogod, hogy milyen kozmetikumokat válassz, ezzel elkerülöd a felesleges vásárlásokat, nem lesz tele a fürdőszobád félig használt krémekkel és véget vethetsz a végtelen kísérletezésnek.

- El tudod kerülni a káros-, vagy felesleges összetevőket kozmetikumaidban, így a bőröd egészségesebb és szebb lesz.

- Valóban elérheted a bőröddel kapcsolatos céljaidat, mert az otthoni bőrápolásodat ehhez igazítjuk.

- Tisztában leszel vele, hogy a kozmetikumaidat milyen sorrendben használd, így az otthoni rutinod hatékonyabb és gyorsabb lesz.

- Személyre szabott ötleteket/tanácsokat kapsz, így a bőröd láthatóan, érezhetően ápoltabb lesz.

- Az egészséges bőröd széppé és vonzóvá tesz, ami segíti önbizalmadat, és magabiztosabbá teszi fellépésedet.

 

 

 

 

 

Jelentkezem a Bőrápolási rutin tanácsadásra! 

 

 

Ők már résztvettek a Bőrápolási rutin tanácsadáson:

"Tudom, hogy a bőr egészsége több tényezőn múlik. Nemcsak a kozmetikuson és a kozmetikumokon, hanem az étkezési és életmódbeli szokásokon is. Utóbbi kettőre nagy hangsúlyt fektetek, de a tudatos bőrápolásra nem, ami a 40. szülinapomhoz közeledve egyre jobban feszélyezett.  
Klári az otthoni bőrápolásom testreszabásában és a bőrömmel kapcsolatos céljaimat támogató rutin kialakításában segített nekem. Lassan két hónapja követem a tanácsait, és már ilyen rövid idő alatt észrevettem apró, pozitív változásokat. Boldog vagyok, hogy az öngondoskodásnak ez a pillére is a helyére került az életemben."
/Lupui Iza/

 

"Klári régóta a kozmetikusom, és nagyon hiányzik, amióta külföldön dolgozom. Bár mielőtt hazautazom, mindig előre bejelentkezek hozzá, ez sajnos ritkán lehetséges a tengerentúlról. Az otthonról vitt arclemosóm, krémem már több alkalommal kifogyott, így muszáj volt itt vásárolnom hasonlókat. Amikor Klári segítségét kértem, és megtudtam, hogy van egy ilyen online tanácsadása, azonnal bejelentkeztem. Nem csak az ismeretlen márkák termékválasztásában segített, hanem sok apró tippet is kaptam a bőrápolásomhoz. Biztonságot adott, hogy nem rontom el a bőrömet."
/Kiss Rebeka/

" Klári óriási szaktudással rendelkezik, és engem is ráébresztett, mennyire fontos, hogy törődjünk a bőrünkkel. A mindennapi stressz, a gép előtt való munka folyamatos terhet jelentett, most pedig hála neki, végre a megfelelő gondoskodást tudom megadni a bőrömnek. Tanácsai alapján lecseréltem az eddig használt termékeimet, az eredmény pedig önmagáért beszélt, 1-2 héten belül elindult a változás, ami tovább erősödött a személyes kezelés alkalmával. Az biztos, hogy állandó vendége leszek a kozmetikában. Nem csak a hozzáértése, a kiváló minőségű termékek is teljesen elkötelezetté tettek a kozmetikája iránt és Klári személye iránt is."
/Halász Dóra/

 

Mi minden van a Bőrápolási rutin tanácsadásban?

 1. BŐRÁPOLÁSI ÉS BŐRÁLLAPOT FELMÉRÉS
  – Online kérdőívvel ismerem meg bőröd tulajdonságait, és hogy hogyan ápolod a bőrödet, valamint milyen szokásaid vannak, és milyen termékeket használsz.
 2. KOZMETIKUMAID VÉLEMÉNYEZÉSE
  - A 7 leggyakrabban használt kozmetikumodat ellenőrzöm és véleményezem az összetevő címkék fotói, vagy a termékek linkjei alapján hatóanyagok, összetevők és a bőröd szempontjából.
 3. ONLINE TALÁLKOZÓ
  – A kitöltött kérdőíved és az elküldött kozmetikum fotóid alapján felkészülök. Ezen az online találkozón mondom el a véleményemet, tanácsaimat bőrápolásoddal kapcsolatban, és már kész javaslatokat adok a bőrápolási rutinod módosítására, kialakítására.
 4. BŐRÁPOLÁSI RUTIN TERVEZÉS
  - Részletesen megtervezzük a személyre szóló bőrápolási rutinodat, amivel bőröd napról napra egészségesebbé és szebbé válik. Tudni fogod a kozmetikumaid használati idejét, sorrendjét, és azt, hogy mit miért csinálsz.

 

A tanácsadás után 1 hónappal a bőröd egészségesebb, simább és selymes tapintású lesz.*

(*Ha betartod a kapott ajánlásaimat.)

 

A Bőrápolási rutin tanácsadás ára:

Most 49.900.-Ft helyett >>> 29.500.-Ft

plusz három ajándék is a tiéd lehet 

 

A Bőrápolási rutin tanácsadás mellé ezeket kapod ajándékba:

 

AJÁNDÉK 1. Nyomtatható BŐRÁPOLÁSI RUTIN terv, mellyel igazán egyszerű lesz az otthoni bőrápolásod.

AJÁNDÉK 2. Nyomtatható havi BŐRÁPOLÁSI NAPTÁR, amivel könnyen ellenőrizheted magadat, amíg a rutin beépül a mindennapjaidba. Néhány hét alatt a naptár nélkül is rutinos bőrápoló leszel.

AJÁNDÉK 3. Letölthető E-BOOK "A bőrradírozástól a bőrmegújításig", ami mindig segít a megfelelő hámlasztási módszert megtalálnod.

 

 

Jelentkezem a Bőrápolási rutin tanácsadásra! 

 

 

Ezzel kezdjük a közös munkát:

1. Az alábbi gombra kattintva tudsz jelentkezni. Az űrlapon tudod az utalásos számlához szükséges adataidat megadni. Szolgáltatásom igénybevételéhez előre utalás szükséges.

2. Az utalás beérkezése után küldök egy e-mailt. Ebben az e-mailben lesz a Bőrápolási és bőrállapot felmérő kérdőív linkje. Ezen keresztül a bőrápolási szokásaidat, esetleges bőrproblémáidat, és a vágyaidat szeretném megismerni, hogy szemmélyes találkozás nélkül is a lehető legpontosabb képek kapjak a bőrödről, és ezáltal a lehető legjobb bőrápolási javaslatokkal segítselek. Kérlek, hogy figyeld a PROMÓCIÓ és SPAM mappákat is.

3. Az e-mailre válaszolva tudsz összetevő címke fotókat, vagy linkeket küldeni a 7 leggyakrabban használt kozmetikumodról.

 

Így találkozunk az online térben:

Amikor a kérdőívet kitöltötted, és a kozmetikumaidat is ellenőrizni tudtam, akkor a következő lépés az, hogy telefonon időpontot egyeztetünk az online találkozóra. Az online tanácsadást élő messenger video hívás formájában tartjuk, ha neked is megfelel.

 

 

Ha betartod a kapott ajánlásaimat, és minden nap tartod a bőrápolási rutinodat, akkor ezekre a garanciákra számíthatsz:

 

SZEBB BŐR GARANCIA

>> A tanácsadás után 1 hónappal bőröd egészségesebb, selymes tapintású és simább lesz.

RUTINOSABB BŐRÁPOLÓ GARANCIA

>> Tudni fogod, hogy mit, miért, milyen sorrendben csinálj a bőröddel.

 

 

LÉPJ SZINTET AZ OTTHONI BŐRÁPOLÁSODBAN!

JELENTKEZZ MOST!

 

A Bőrápolási rutin tanácsadásra van szükségem! 

 

 

GYIK:

Hogyan tudok jelentkezni a tanácsadásra? – A fenti gombra kattitva elérhető űrlapon keresztül.

Mikor tudom az online tanácsadást igénybe venni? – Bőrápolási rutin tanácsadásom a jelentkezés után megküldött utalásos számla kiegyenlítése után vehető igénybe.

Hol és hogyan foglalhatok időpontot? – Az utalás beérkezése után online kérdőívvel mérem fel a bőröd állapotát és a bőrápolással kapcsolatos vágyaidat. Ezután egyeztetünk időpontot telefonon.

Hogyan módosíthatom az időpont foglalásomat? – Az előjegyzett tanácsadásod előtt 24 órával tudod foglalásodat módosítani az akkori szabad helyek függvényében.

Átruházható-e a Bőrápolási rutin tanácsadás? – Az utalás után csak abban az esetben, ha a kérdőívet még nem töltötted ki, és, ha a kozmetikumaid elemzése nem kezdődött még el. Egy másik vendégnek teljesen más a bőre, emiatt új diagnosztizálásra, elemzésre van szüksége.

Ajándékozható-e a Bőrápolási rutin tanácsadás? – Igen, ilyen esetben kérlek, keress meg telefonon, vagy sms üzenetben, és egyeztetünk az utalványról.

Van-e lehetőség nálad otthoni kozmetikumot vásárolni? – Tervet készítek neked az otthoni bőrápolási rutinodra, és javaslatot teszek otthoni termékekre a kért árkategóriában, és beszerzési helyen.

Hol lesz az online tanácsadás? – Az online találkozót facebook messenger-en tartjuk. Ha nem használod ezt, akkor tudok hozzád igazodni.

Mi lesz a Bőrápolási rutin tanácsadás után? – Ha szükséged van később online találkozóra, akkor egyénileg megbeszéljük. Ha úgy érzed, hogy kozmetikusodként van rám szükséged, járhatsz hozzám bőrápolásra a szabad kapacitásom függvényében.

Ha itt sem találtad meg a választ minden kérdésedre, kérlek, keress meg telefonon!
Szeretettel várlak, Klári

 

 

Jelentkezem a Bőrápolási rutin tanácsadásra!