Lari Kozmetika

SzínTaláló

Szín- és stílustanácsadás

Amikor valahol megjelensz, az első percben eldől, hogy mit gondolnak rólad. A megjelenésed az, ami a kommunikáción és a testbeszéden kívül meghatározza, hogy egy üzleti vagy magánéletbeli találkozón milyen benyomást keltesz a másik félben.  Nem mindegy, milyennek látnak. Ugye, milyen jó lennne, ha a külsőd valóban téged mutatna? Az igazán fantasztikus pedig az, ha nap mint nap a legjobban nézel ki! Színtanácsadás, sminktanácsadás, gardróbrendezés

Tapasztaltad, hogy időnként olyankor is megdicsérnek, milyen jól nézel ki, amikor nem is érzed magad igazán formában? Vagy máskor megkérdezik, fáradt vagy-e, pedig eleget aludtál, és nagy műgonddal öltözködtél aznap.

Mi lehet az oka, amiért másnak láthatnak, mint ahogyan érzed magad?
A kulcs sokszor a megjelenésedben, a színek, a stílus megválasztásában rejlik.

Legyél Te is magabiztosabb; tükrözze az öltözeted saját stílusod!
Nézz ki minden nap a legjobban!

SzínTaláló szolgáltatásaim:

Lari Kozmetika - Színtanácsadás, színtípus meghatározásSZÍNTANÁCSADÁS, SZÍNTÍPUS MEGHATÁROZÁS

Tudni akarod, mik az előnyös színeid, amikben tökéletesen mutatsz?
Meg akarsz győződni saját magad, hogy milyen színek a számodra legelőnyösebbek?

Színtanácsadás, színtípus meghatározásMegmutatom Neked, és meg is tanítom, milyen színtípusba tartozol, milyen színek állnak jól neked. A színkendőkkel és kiegészítőkkel példákon keresztül Te magad láthatod, mi a különbség a színek között, miért áll sokkal jobban az egyik, mint a másik.
A színtesztelést tükör előtt végzem, hogy Te is láss mindent. A hajad és a ruházatot semleges színnel letakarjuk, és a sminket lemossuk. Ha festett a hajad, érdemes a tesztelést „lenőtt” hajjal végezni, hogy a tőben a saját szín látszódjon.
A tesztelés végén színtípusodnak megfelelő színkártyát kapsz, mely segíteni fogja, hogy vásárlásidnál biztosan jól válassz.

 

 

Lari Kozmetika - SminktanácsadásSMINKTANÁCSADÁS

Szívesen sminkelnéd magad, de nem akarod elrontani?
Nem tudod, hogyan és mivel kezdj hozzá az arcfestéshez?

SminktanácsadásA színtípus meghatározás után kérhető sminktanácsadáskor megtanulod a színtípusodnak megfelelő színekkel úgy sminkelni magad, hogy az saját stílusodnak és az alkalomnak is megfeleljen. Tudni fogod, milyen arc- és szemformád van, hogyan lehet azt a legelőnyösebben kifesteni. Átnézzük meglévő sminkkészleted, hogy tudd, mivel lehet majd kiegészíteni, ha szeretnéd. Javaslatokat kaphatsz alap és/vagy haladó sminkkészleted tartalmára.

 

 

 

Lari Kozmetika - Gardróbrendezés, StílustanácsadásGARDRÓBRENDEZÉS, STÍLUSTANÁCSADÁS

Szeretnél egy jól összeillő darabokból álló, variálható ruhatárat?
Olyan saját kollekció lenne jó, amiben nem tudsz mellényúlni?
Nem akarsz minden nap "jaj-mit-vegyek-fel" kérdéssel bajlódni?

Gardróbrendezés, ruhatár frissítésKérd ezt a színtípus meghatározás utáni plusz szolgáltatásom! Előre egyeztetett időpontban átnézzük, mit rejt otthon a gardróbod. Mivel már tudjuk, milyen színtípusba tartozol, a színek válogatásával kezdhetünk. Aztán megnézzük a testalkatodból, a stílusodból, a munkahelyedből, szokásaidból adódó jellemzőket. Összeállítjuk az alap ruhatárad darabjait, és kiderül, hogy mivel kell esetlegesen kiegészítened a ruhatárad ahhoz, hogy jól kombinálható, összeillő darabokból álljon.

 

Lari Kozmetika - Közös Vásárlás gardróbfrissítéshezKÖZÖS VÁSÁRLÁS

Unod már a feleslegesen megvett ruhákat?
Úgy érzed, nem vagy biztos még a színválasztásban?
Az első "színtudatos" vásárlásodhoz szeretnéd, hogy elkísérjelek?

Közös vásárlásSzíntanácsadás és gardróbrendezés után kérd ezt a szolgáltatásom, mely az első 4 órás válogatást tartalmazza egy általad meghatározott budapesti bevásárlóközpontban. Itt együtt keressük meg ruhatárad hiányzó darabjait és azt is megtanulod, hogyan mérd fel egy adott üzlet kínálatát. Sok időt takaríthatsz meg azzal, hogy feleslegesen téblábolsz olyan üzletben, ahol elsőre látszik, hogy nincs itt neked való portéka. A másik, amit megtapasztalsz, hogy nem vásárolsz felesleges, nem neked való dolgokat, amik a ruhatáradba nem illenek majd bele és nem a Te színeid, vagy nem a Te stílusod.

 

 

SzínTaláló árak:

Lari Kozmetika - Színtanácsadás, színtípus meghatározásSZÍNTANÁCSADÁS, SZÍNTÍPUS MEGHATÁROZÁS

17.000.- /2,5 óra/

 

Lari Kozmetika - SminktanácsadásSMINKTANÁCSADÁS

17.000.- /2,5 óra/

 

Lari Kozmetika - Gardróbrendezés, stílustanácsadás, alkatelemzésGARDRÓBRENDEZÉS, STÍLUSTANÁCSADÁS

21.000.- /3 óra/

 

Lari Kozmetika - Közös vásárlásKÖZÖS VÁSÁRLÁS

28.000.- /4 óra/

Több szolgáltatás esetén csomagkedvezmények; illetve páros vagy csoportos kedvezmények elérhetőek.
Kérlek, kérj egyedi ajánlatot személyesen a szalonban.