Tanácsadások | Szépülj és pihenj egyszerre!

Lari Kozmetika

Tanácsadások

Régóta figyelem és támogatom a vendégeimet az otthoni bőrápolásukban. Sokan kérték a segítségemet, mondjam el, hogy pontosan mit, hogyan használjanak és tanítsam meg nekik azokat a kis technikákat, amivel még hatékonyabbak lesznek.

Ezekből a tapasztalatainkból születtek a kozmetikai tanácsadásaim és az egyszemélyes workshop-jaim. Nézz körül, hátha neked is erre van szükséged!

 

Lari Kozmetika - Színtanácsadás, színtípus meghatározásBőrápolási rutin tanácsadás - ONLINE

Ha nem vagy elégedett a bőröddel, és annyi féle kozmetikumot kipróbáltál már, mégsem találod az igazit, akkor vess véget a kísérletezésnek! - tanácsadás a teljes otthoni bőrápolási rutinod megtervezésével

Előzetesen egy űrlapon keresztül felmérem bőröd állapotát, a bőrápolási szokásaidat és a kívánságaidat. Az elküldött kozmetikum listád alapján részletesen átnézem az otthon használt kozmetikumaid összetevőit. Élő videós találkozón megbeszéljük, hogy mivel nem vagy elégedett a bőröddel kapcsolatban, és válaszolok a kérdéseidre. Átbeszéljük az otthoni bőrápolásodat. Személyre szabott iránymutatást és kész bőrápolási rutin tervet kapsz.

Ha már rendszeres bőrápoló vagy, és szeretnél szintet lépni bőrápolásodban, akkor segítek kitalálni az ehhez szükséges következő lépéseket. Feltérképezzük a teljes bőrápolásodat, hogy miket használsz, és javaslatot kapsz rutinod kiegészítésére.


Ezt a tanácsadást akkor is kérheted, amikor nem tudsz kozmetikushoz járni (pl.: pici gyerekkel vagy otthon, vagy külföldön tartózkodsz). Legyen a bőröd ilyenkor is a legjobb formában!
- Bőrápolási rutin tanácsadás ONLINE /kb. 50’/: 49.900.- helyett most: 28.900.-

 

Ha nem jársz hozzám a kozmetikába, akkor a következő workshopok előfeltétele a „Bőrápolási rutin tanácsadás” szolgáltatásom.

 

Lari Kozmetika - Színtanácsadás, színtípus meghatározásÖsszetevő elemzés (INCI) - egyéni workshop - ONLINE

Tudni szeretnéd, mitől jó egy arclemosó vagy krém? Mi dönti el, hogy neked megfelelő-e? - Tudd meg a titkot, és nem fogsz többé feleslegesen vásárolni!

 

Élő videós workshopon tanulhatod meg az összetevő elemzés technikáját. Megmutatom, hogy mi számít igazán, amikor kozmetikumot választasz. Elárulom a titkot!

Példákon keresztül nézzük meg, hogy mi minden van egy fürdőszobában, amivel a bőröd találkozik. Megmutatom, hogyan befolyásolják a kozmetikumok a bőröd állapotát. Hogyan segítik vagy rombolják bőröd egészségét, és ezáltal hogyan fiatalítják, vagy épp korábban öregítik a bőrödet.

A workshop végére biztos kézzel teszed vissza a parfümériák polcaira a csábító, de káros dolgokat. Tudatosan fogsz vásárolni magadnak egészséges és bőrépítő, fiatalító kozmetikumokat.

Nincs több felesleges vásárlás, sem pénzkidobás!

- Összetevő elemzés (INCI) - egyéni workshop
/kb. 40’/: 17.900.-

 

Lari Kozmetika - Színtanácsadás, színtípus meghatározásArctisztító, radírozó, hámlasztó technikák - egyéni workshop - ONLINE

Arcot mosni mindenki tud. Igen. De a bőrbarát arctisztítás és a bőrtípusodnak megfelelő arcradírozás vagy hámlasztás egészen más. - Tanuld meg egyszer, és használd mindig!

 

Élő videós workshopon mutatom meg neked, hogy mi a különbség az "arcmosás" és az "arctisztítás" között. Gyakorlatban tanulhatod meg, hogy milyen mozdulatokkal, milyen eszközzel és milyen mennyiségű arclemosóval tisztítsd le a bőrödet hatékonyan és mégis kíméletesen.

Átnézzük a ma használatos arcradírok, mechanikai és gyümölcssavas peelinek skáláját, és kiválasztjuk, majd begyakoroljuk a neked való változatot. A workshop végére szakszerűen, mégis könnyen és gyorsan fogod tudni tisztítani és radírozni a bőrödet. Egy-két hét után pedig már látni is fogod a pozitív változást a bőrödön.

- Arctisztító, radírozó, hámlasztó technikák - egyéni workshop
/kb. 40’/: 17.900.-

 

Lari Kozmetika - Színtanácsadás, színtípus meghatározás

Otthoni arcmasszázs - egyéni workshop - ONLINE

Az ügyes kozmetikus kezeket semmi sem helyettesítheti, de Te is kényeztetheted magad egy kicsit otthon.- Foglalkozz többet magaddal, adj többet a bőrödnek!

Ezen az élő videós workshopon bemutatom és megtanítom neked azokat az alapvető masszázs mozdulatokat, amiket te is könnyen meg tudsz csinálni. Nem csak a kozmetikumaid hatékonyságát tudod fokozni a masszázsoddal. Bőröd keringését fokozva felfrissítheted, és ha rendszeres időközönként használod, akkor könnyebben fiatalon is tarthatod. A masszázs lépéseket nem csak bemutatom, hanem be is gyakoroljuk együtt!

Látni fogod, ha kicsivel több időt szánsz a bőrödre, meghálálja majd! A workshop után két arckezelés között is fel tudod frissíteni a bőrödet. Ha pedig rendszeres rutinná teszed az otthoni arcmasszázst, akkor a bőröd tovább marad fiatalos és feszesebb tónusú.

- Otthoni arcmasszázs egyéni workshop
/kb. 50’/: 24.900.-  

 

Több tanácsadó szolgáltatásom esetén csomagkedvezmények; illetve páros vagy csoportos kedvezmények elérhetőek. Kérlek, kérj egyedi ajánlatot!