Tanácsadás | Szépülj és pihenj egyszerre!

Lari Kozmetika

Tanácsadás

Kozmetikai tanácsadás

Online tanácsadásommal könnyebbé teszem kozmetikum választásod, és támogatlak otthoni bőrápolásodban, hogy a szép és fiatalos kinézetü bőröd ne csak álom legyen.

 

Lari Kozmetika - Színtanácsadás, színtípus meghatározásBőrápolási rutin tanácsadás - ONLINE

Ha nem vagy elégedett a bőröddel, és annyi féle kozmetikumot kipróbáltál már, mégsem találod az igazit, akkor vess véget a kísérletezésnek! - tanácsadás a teljes otthoni bőrápolási rutinod megtervezésével

Előzetesen egy űrlapon keresztül felmérem bőröd állapotát, a szokásaidat és a kívánságaidat. Az elküldött fotók alapján részletesen átnézem az otthon használt kozmetikumaid összetevőit. Személyes, vagy élő videós találkozón megbeszéljük, hogy mivel nem vagy elégedett a bőröddel kapcsolatban, és felteheted aktuális kérdéseidet. Átbeszéljük az otthoni bőrápolásodat. Személyre szabott iránymutatást és kész bőrápolási rutin tervet kapsz.

Ha már rendszeres bőrápoló vagy, és szeretnél szintet lépni bőrápolásodban, akkor segítek kitalálni az ehhez szükséges következő lépéseket. Feltérképezzük a teljes bőrápolásodat, hogy miket használsz, és javaslatot kapsz rutinod kiegészítésére.

Időpontot telefonon tudsz foglalni. Az előre elküldött kozmetikum
fotóid és egy kérdőív kitöltését követően pontosabban felkészülök a lehetséges megoldásokkal.

- Bőrápolási rutin tanácsadás ONLINE /kb. 50’/: 49.900.- helyett most: 29.500.-
Ezt a tanácsadást akkor is kérheted, amikor nem tudsz kozmetikushoz járni (pl.: pici gyerekkel vagy otthon, vagy külföldön tartózkodsz).
Legyen a bőröd ilyenkor is a legjobb formában!

 

Online bőrápoló workshopok

Ezeken a workshopokon olyan tudást adok neked, amivel könnyebben és tudatosan választasz bőrszépítő kozmetikumokat magadnak, és hatékony technikával alkalmazod őket. Ha a kozmetikába nem jársz hozzám, akkor a workshopok előfeltétele a „Bőrápolási rutin tanácsadás” szolgáltatásom. Időpontot telefonon tudsz foglalni.

 

Lari Kozmetika - Színtanácsadás, színtípus meghatározásMINI kozmetikum választó - egyéni workshop - ONLINE

Tudni szeretnéd, mitől jó egy arclemosó vagy krém? Mi dönti el, hogy neked megfelelő-e? - Tudd meg a titkot, és nem fogsz többé feleslegesen vásárolni!

Élő videós workshopon tanulhatod meg, hogy mi számít igazán, amikor kozmetikumot választasz. Elárulom a titkot!

Példákon keresztül nézzük meg, hogy mi minden van egy fürdőszobában, amivel a bőröd találkozik. Megmutatom, hogyan befolyásolják a kozmetikumok bőröd állapotát. Hogyan segítik vagy rombolják bőröd egészségét, és ezáltal hogyan fiatalítják, vagy épp korábban öregítik a bőrödet.

A workshop végére biztos kézzel teszed vissza a parfümériák polcaira a csábító, de káros dolgokat. Tudatosan fogsz vásárolni magadnak egészséges és bőrépítő, fiatalító kozmetikumokat.

- MINI kozmetikum választó egyéni workshop
/kb. 40’/: 15.000.-

 

Lari Kozmetika - Színtanácsadás, színtípus meghatározásMINI arctisztító, bőrradírozó - egyéni workshop - ONLINE

Arcot mosni mindenki tud. Igen. De a bőrbarát arctisztítás és a bőrtípusodnak megfelelő arcradírozás egészen más. - Tanuld meg egyszer, és használd mindig!

Élő videós workshopon mutatom meg neked, hogy mi a különbség az "arcmosás" és az "arctisztítás" között. Gyakorlatban tanulhatod meg, hogy milyen mozdulatokkal, milyen eszközzel és milyen mennyiségű arclemosóval tisztítsd le a bőrödet hatékonyan és mégis kíméletesen.

Átnézzük a ma használatos arcradírok, peelinek skáláját, és kiválasztjuk, majd begyakoroljuk a neked való változatot. A workshop végére szakszerűen, mégis könnyen és gyorsan fogod tudni tisztítani és radírozni a bőrödet. Egy-két hét után pedig már látni is fogod a pozitív változást a bőrödön.

- MINI arctisztító, bőrradírozó egyéni workshop
/kb. 40’/: 15.000.-

 

Lari Kozmetika - Színtanácsadás, színtípus meghatározásMINI masszázs - egyéni workshop - ONLINE

Az ügyes kozmetikus kezeket semmi sem helyettesítheti, de Te is kényeztetheted magad egy kicsit otthon.- Foglalkozz többet magaddal, adj többet a bőrödnek!

Ezen az élő videós workshopon bemutatom az alapvető masszázs mozdulatokat, amiket te is könnyen meg tudsz csinálni. Nem csak a kozmetikumaid hatékonyságát tudod fokozni a masszázsoddal. Bőröd keringését fokozva felfrissítheted, és ha rendszeres időközönként használod, akkor könnyebben fiatalon is tarthatod. A masszázs lépéseket nem csak bemutatom, hanem be is gyakoroljuk együtt!

Látni fogod, ha kicsivel több időt szánsz a bőrödre, meghálálja majd! A workshop után te leszel a "kozmetikus kolléganőm", aki helyettesíthet engem otthon, amikor nem találkozunk.

- MINI masszázs egyéni workshop
/kb. 50’/: 25.000.-  

 

Színtanácsadások

Tapasztaltad, hogy időnként olyankor is megdicsérnek, milyen jól nézel ki, amikor nem is érzed magad igazán formában? Vagy máskor megkérdezik, fáradt vagy-e, pedig eleget aludtál, és nagy műgonddal öltözködtél aznap. - A kulcs sokszor a megjelenésedben, a színek kiválasztásában, a stílusodban rejlik. Tanuld meg az alapokat és használd minden nap!

Lari Kozmetika - Színtanácsadás, színtípus meghatározásSZÍNTANÁCSADÁS, SZÍNTÍPUS MEGHATÁROZÁS

Tudni akarod, mik az előnyös színeid, amikben tökéletesen mutatsz? Meg akarsz győződni saját magad, hogy milyen színek a számodra legelőnyösebbek?

Színtanácsadás, színtípus meghatározásMegmutatom Neked, és meg is tanítom, milyen színtípusba tartozol, milyen színek állnak jól neked. A színkendőkkel és kiegészítőkkel példákon keresztül Te magad láthatod, mi a különbség a színek között, miért áll sokkal jobban az egyik, mint a másik.
A színtesztelést tükör előtt végzem, hogy Te is láss mindent. A hajad és a ruházatot semleges színnel letakarjuk, és a sminket lemossuk. Ha festett a hajad, érdemes a tesztelést „lenőtt” hajjal végezni, hogy a tőben a saját szín látszódjon.
A tesztelés végén színtípusodnak megfelelő színkártyát kapsz, mely segíteni fogja, hogy vásárlásidnál biztosan jól válassz.

- Színtanácsadás, színtípus meghatározás/kb. 90’/: 24.000.-

 

Lari Kozmetika - SminktanácsadásSMINKTANÁCSADÁS

Szívesen sminkelnéd magad, de nem akarod elrontani?
Nem tudod, hogyan és mivel kezdj hozzá az arcfestéshez?

SminktanácsadásA színtípus meghatározás után kérhető sminktanácsadáskor megtanulod a színtípusodnak megfelelő színekkel úgy sminkelni magad, hogy az saját stílusodnak és az alkalomnak is megfeleljen. Tudni fogod, milyen arc- és szemformád van, hogyan lehet azt a legelőnyösebben kifesteni. Átnézzük meglévő sminkkészleted, hogy tudd, mivel lehet majd kiegészíteni, ha szeretnéd. Javaslatokat kaphatsz alap vagy haladó sminkkészleted tartalmára.

- Sminktanácsadás /kb. 90’/: 19.000.-

 

Több tanácsadó szolgáltatásom esetén csomagkedvezmények; illetve páros vagy csoportos kedvezmények elérhetőek. Kérlek, kérj egyedi ajánlatot személyesen a szalonban.