Kapcsolat

Ha kérdésed van a bőrápolásoddal kapcsolatban, keress bátran elérhetőségeim egyikén!

Dévényi Klára

Lari Kozmetika

Lari kozmetika, Budapest, XIII. kerület, logó

Telefon:

Nyitvatartás

K-Cs-P 9:00 – 19:00

Bejelentkezés alapján

Írj üzenetet!

Adatkezelési tájékoztató

13 + 10 =

nyari-borapolasi-tippek-devenyi-klara-kozmetikus-mestertol

Szeretnél naprakész lenni az nyári bőrápolási teendőkkel kapcsolatban?

Iratkozz fel hírlevelemre és elsőként egy kétrészes mini sorozatot küldök neked, amelyből megtudod, hogyan készítsd fel a bőrödet a nyárra!

Szalonetikett

Szalonomban a tökéletes kiszolgálásra törekszem. Nyugodt, kényelmes és tiszta környezettel várlak. Szakmai tudásomat rendszeresen frissítem, a sokéves tapasztalatomat mindig új tudással ötvözöm. Vendégeim szerint mindig empátiával fordulok feléjük és figyelemmel várom őket.
Örülök neki, ha úgy döntesz, hogy nálam szépülsz. Szeretném, hogy a szépségedért sikeresen és jó érzésekkel működjünk együtt. Az évek során kialakult és bevált szokásainkat ezért írtam le.

Bejelentkezés
2
3

Bejelentkezésre, vagy időpont módosításra hétköznapokon 9-19 óra között elsősorban a TELEFON-t használjuk. Ha telefonon nem érsz el, mert éppen a kabinban dolgozom, akkor később visszahívlak. Ha sms üzenetet hagysz, amint tudok, arra is válaszolok.

Érkezés a szalonba
2
3

Foglalt időpontodra kérlek, érkezz lehetőleg 5-10 perccel előbb! Szalonomban külön öltözőt használhatsz, ahol táskád, ruháid, értékeid akár zárható szekrényben is elhelyezheted. Papucsot és kozmetikai kezelő ruhát, hajpántot biztosítok számodra. A legjobb, ha időben érkezel, átöltözöl, és kicsit ráhangolódsz a kezelésre.

Késés az időpontodról
2
3

Ha a foglalt időpontodhoz képest többet késel, mint 10 perc, és késve kezdünk, az előjegyzett szolgáltatást rövidítenünk kell. A kezelést biztosan nem élvezed annyira, mert a rossz érzés okozta vibrálás nem enged téged ellazulni. A kezelést mindenképp időben kell zárjuk, mert a kabin fertőtlenítés, rendrakás idejébe vagy a következő vendég idejébe nem csúszhatunk bele. Ezt Te is elvárhatod ugyanígy. 15 percnél hosszabb késés esetén a le nem mondott időpont szabályai érvényesek.

Időpont lemondása
2
3

Foglalt időpontodat 24 órával korábban tudod díjtalanul módosítani, vagy lemondani. Kérlek, lehetőleg ezt is telefonon, vagy sms-ben tedd meg! 24 órán belüli lemondás vagy le nem mondott időpont esetén az előjegyzett kozmetikai szolgáltatás árának 50%-a számla ellenében kifizetendő. A lefoglalt időpont lemondása betegségre vagy egyéb váratlan eseményre hivatkozva évente kétszer tolerálható részemről.

Személyes higiénia
2
3

Szalonomban komfortos fürdőszoba áll rendelkezésedre. Ha nyári hőségben érkezel, vagy rohanós napon vagy túl, frissítsd fel magad! Ha gyantázásra jössz, kérlek, előtte zuhanyozz le! Így nem kényelmetlen egyikünknek sem.

Betegen nem jó szépülni
2
3

Nincs az a fontos esemény, ami miatt betegen jó, ha szépülni jössz. Ilyenkor más közösségbe sem megyünk, hogy ne adjuk tovább az embereknek a bacikat. Te sem szeretnéd, ha egy beteg vendég után következnél.

A kozmetika a szépülés helye
2
3

A teljes kikapcsolódáshoz jó, ha egyedül érkezel a kezelésre. Egy kísérő, barátnő megosztja a figyelmed, ha pedig gyermeked kell magaddal hoznod, az szinte kizárja a nyugodt kezelés lehetőségét. Azt javaslom, oldd meg az elhelyezését erre az időre. Legyen ez a Te időd!

A kozmetika a pihenés helye
2
3

Ahhoz, hogy pihenhess kicsit, kapcsold ki a mobilod, vagy hagyd az öltözőben! Szépülj és pihenj egyszerre! Ha mindenképp szükséges telefonálnod, akkor kérlek, röviden tedd!

Árak
2
3

Szolgáltatásaim árai nyilvánosak. Tájékozódhatsz a weboldalon előre, vagy kérhetsz személyre szabott ajánlatot is. Ha valami nem egyértelmű, kérdezd meg bátran! Jobb előre tisztázni, mint utólag kényelmetlenkedni.

Fizetés
2
3

Minden szolgáltatásom közvetlen az igénybevétel után készpénzben vagy azonnali utalással fizetendő. Kúrák esetében az ajánlatok egyösszegben előre fizetés esetén érvényesek. A kúrákat meghatározott határidőn belül kell lejárni, a lejárat után a megmaradt alkalmak elvesznek, azok át nem ruházhatók és pénzre nem visszaválthatók.

Utalványok
2
3

Szolgáltatásaim utalványként is megvásárolhatók és ajándékozhatók. Az utalványokat névre szólóan állítom ki és minden esetben előre kell kifizetni azokat. Fontos, hogy az utalvány beváltásának határidejét minden esetben tartsátok be, illetve tartsa be a megajándékozott! Lejárt utalványt felhasználni nem lehet és pénzre nem visszaváltható.