SUMMER SKIN
nyári kezelések napozás előtt és után

Készítsd fel a bőrödet a nyári fokozott igénybevételre és védd meg az idő előtti bőröregedéstől, amit az uv-sugárzás okoz!

PRE SUN kezelések

Nyár elején vagy az intenzív napozás, nyaralás előtt jó, ha felkészíted a bőrödet a fokozott igénybevételre. Válaszd ezeket a kezeléseimet, ha azt szeretnéd, hogy a bőröd szépen barnuljon, ugyanakkor ne viselje meg a nyár!

Gondolj rá: nyáron lényegesen többet tartózkodsz a szabadban, amikor a légmozgás, a szeles idő fokozza a bőröd ún. láthatatlan vízleadását, és a bőröd szárazabbá válik ilyenkor!
A másik, és még fontosabb tényező az intenzívebb uv-sugárzás. Ha itthon nyaralsz, akkor is sokkal több napfény éri a bőrödet, ha pedig mediterrán országokba látogatsz, ott még fokozottabb az uv-hatás.

Summer Skin napozásra felkészítő, antioxidáns arcápolás

PRE SUN Antiox

napozásra felkészítő, bőrerősítő ápolás

Az uv-sugárzás által fokozódik a bőrödben a szabadgyök képződés, ami számos bőrproblémának és a bőröd korai öregedésének oka lehet. Ebben a kezelésben mélytisztító peeling után nedvességgel, antioxidáns és feszesítő hatóanyagokkal töltöm fel a bőrödet lézerultrahang hatóanyag-bevitellel. A bőröd nedvességgel teltebb, simább és erősebb lesz.

A PRE SUN Antiox kezelés 25.500 Ft, melyhez kérj speciális PRE SUN Decolleté bőrvédő dekoltázs ápolást is, így az EYE CONTOUR Shield szemkörnyék feltöltés ajándék!

Summer Skin Decolleté professzionális dekoltázs kezelés

PRE SUN Decolleté

bőrvédő és feltöltő dekoltázs ápolás

Hidratáló, vitaminokkal és antioxidáns hatóanyagokkal feltöltő ápolás a dekoltázsod vékony bőrének. Kíméletes bőrmegújítással, lézerultrahangos hatóanyag-bevitellel és a masszázs után pakolás-koktéllal.
Mivel itt különösen érzékeny a bőr és kevésbé alápárnázott, hamar meglátszik, ha az bőrödet csak a nyakadig ápolod.
Fordíts kiemelt figyelmet a dekoltázsodra is, hogy ne legyen összeesett és ráncos!

A PRE SUN Decolleté ápolás 5.500 Ft

Ha a PRE SUN Antiox kezeléssel együtt kéred, akkor nem csak teljes körűen felkészíted a bőrödet a napozásra, hanem még az EYE CONTOUR Shield szemkörnyék feltöltést ajándékba kapod!

Summer Skin napozásra felkészítő szemkörnyék ápolás - Lari Kozmetika

Eye Contour Shield

bőrmegújító, és hialuronsavban, sejtvédő peptidekben gazdag szemkörnyék ápolás

A legkényesebb terület, amely a legspeciálisabb ápolást igényli. Enyhe PHA savakkal kezelem, majd mélyrétegben ható liposzómás hatóanyagkoktéllal töltöm fel. Az izomlazító, botox-szerű peptidek simítják a szemkörnyéki ráncokat. A kényeztető ecsetmasszázzsal majd szemkontúr balzsammal megerősítem a vékony bőrödet a fokozott igénybevételre.

Az EYE CONTOUR Shield ápolás 6.500 Ft

Ha a PRE SUN Antiox és a PRE SUN Decolleté kezeléseket együtt kéred, akkor az EYE CONTOUR Shield szemkörnyék feltöltést ajándékba kapod!

A PRE SUN napozás előtti kezelések július 31-ig érhetők el!

AFTER SUN kezelések

Napozás vagy nyaralás után fontos, hogy a bőrödet segítsd a regeneráló folyamataiban. A bőrsejtek ilyenkor aktívan dolgoznak: hámsejteket képeznek, a kollagén rostokat kijavítják és újakat gyártanak, az átlagostól több szabadgyököt igyekeznek eltakarítani. Ebben a nagy munkában megfelelő hatóanyagok célzott bőrrétegekbe juttatásával tudunk segíteni.

Gondolj rá: ha bőrmegújító, mélyrétegben feltöltő és hidratáló hatóanyagokkal támogatod a bőrödet, akkor nemcsak friss és kisimult lesz, hanem barnaságodat tovább megőrzi!

Summer Skin napozás utáni arckezelés - Lari Kozmetika XIII kerület

AFTER SUN Hyaluron Booster

extra hidratáló és nedvesség feltöltő bőrápolás

A bőröd egészséges működésének alapfeltétele a hidratáltság, melyből nyáron a bőröd könnyebben veszít, ezért különösen fontos a nedvesség visszapótlása.
Gyengéd peelingezés után többrétegű liposzómákkal és hidratáló hatóanyagokkal (kis- és nagy molekula méretű hialuronsav, vivendin, ectoin és …) töltöm fel a bőrrétegeket lézerultrahang segítségével. A pakolás koktélt barnaságodat felfrissítő és tovább megőrző hatóanyaggal egészítem ki. A bőröd visszanyeri frissességét és újra bársonyosan puha és kisimult lesz.

Az AFTER SUN Hyaluron Booster bőrápolás 25.500 Ft, melyhez kérj speciális AFTER SUN Decolleté regeneráló dekoltázs ápolást, így az EYE CONTOUR Refill szemkörnyék feltöltés ajándék!

Summer Skin napozás utáni professzionális dekoltázs kezelés Lari Kozmetika

AFTER SUN Decolleté

bőrmegújító és mélyhidratáló dekoltázs ápolás

Extra hidratáló és nedvesség visszatöltő ápolás a dekoltázsod bőrének. Gyengéd vízsugaras hámlasztással, lézerultrahangos hatóanyag-bevitellel és a lebarnult bőröd színét tovább megőrző pakoláskoktéllal kényeztetem. A bőröd bársonyosan puha, kipárnázott és friss színű lesz.

Az AFTER SUN Decolleté ápolás 5.500 Ft

Ha az AFTER SUN Hyaluron Booster kezeléssel együtt kéred, akkor teljes körűen visszapótolhatod a bőrödnek hiányzó hatóanyagokat és hozzá az EYE CONTOUR Refill szemkörnyék ápolást ajándékba kapod!

Summer Skin napozás utáni szemkörnyékápolás és bőrfeltöltés Lari Kozmetika Budapest

Eye Contour Refill

regeneráló, és hialuronsavban, feszesítő peptidekben gazdag szemkörnyék ápolás

A szemkörnyék vékony bőrét megviseli a napozás még megfelelő fényvédelem mellett is. Ebben a célzott ápolásban PHA savakkal kezelem, majd mélyrétegű liposzómás hatóanyagkoktéllal töltöm fel. A bőrsimító és kollagén szintézist fokozó peptidek regenerálják a bőrödet. A kényeztető jáde kő masszázs után fátyolmaszkkal pihenhetsz.

Az EYE CONTOUR Refill szemkörnyék ápolás 6.500 Ft

Ha az AFTER SUN Hyaluron Booster és az AFTER SUN Decolleté kezeléseket együtt kéred, akkor az EYE CONTOUR Refill szemkörnyék feltöltést ajándékba kapod!

Az AFTER SUN napozás utáni kezelések augusztus 31-ig érhetők el!

Őrizd meg a bőröd szépségét, hogy még nyár végén is örömmel szelfizz!

summer skin nyari kezelesek nyaralas elott es utan Lari Kozmetika Budpaest XIII kerulet

Kérd a SUMMER SKIN kezeléseket csomagban ajándékkal!

PRE SUN Antiox + PRE SUN Decolleté együtt ajándék EYE CONTOUR Shield szemkörnyék ápolással
37.500 Ft helyett 31.000 Ft!

AFTER SUN Hyaluron Booster + AFTER SUN Decolleté együtt ajándék EYE CONTOUR Refill szemkörnyék ápolással
37.500 Ft helyett 31.000 Ft!

Foglalj időpontot mielőbb, hogy a nyári programok és utazások idején nehogy lemaradj!

Én is jövök SUMMER SKIN nyári kezelésre!

Szeretettel várlak téged is a Lari Kozmetikában.

Megmutatom az egészséges, szép és fiatalos bőrhöz vezető utat!

Kezdjük el bőröd szépítését már ma!