Arckezelések | Szépülj és pihenj egyszerre!

Lari Kozmetika

Arckezelések

Ha bőrápolásról van szó,
akkor sohasem sztenderd kezelésekben gondolkodom.

 

 

Nem egy "kezelési étlapban" keresek megfelelő kezelést a bőrödre. Minden alkalommal megnézem a bőröd aktuális állapotát, megkérdezlek, hogy érzed magad és milyennek érzed a bőrödet.

Ezek alapján határozom meg a kezelés hatóanyagait, a szükséges kozmetikumokat és a kozmetikai módszert, amit aznap alkalmazok.

Figyelembe veszem a hangulatodat is, hogy a lehető legkényelmesebben érezhesd magad. Így az arckezelés végére nem csak szebb bőrrel, hanem kipihenten, felfrissülve léphetsz ki a Lari Kozmetikából.

 

 

A bőröregedés tünetei nem egyformán jelennek meg rajtunk. Van, akinek az élettelen, fakó bőr, másnak a mimikai ráncok, vagy a megereszkedett bőr okoz inkább gondot. Én a célzott kezelésben hiszek, mert ez az, ami bevált és biztos eredményt hoz. Ha pontosan meghatározzuk mi van a tünetek hátterében, arra választunk kozmetikai és otthoni bőrápolást, és ezt következetesen követjük, akkor a legjobb formában lesz a bőröd.

 

LIFT REPAIR - feltöltő, feszesítő, regeneráló kezelések

A 40-es éveink körülbelül közepére visszavonhatatlanul szembesülnünk kell a bőrünket meghatározó változásokkal, mivel ezek mostanra látható és érezhető tüneteket mutatnak. A bőrünknek nem csak a felszíne, hanem a textúrája is változik: rugalmassága csökkent, fogása lazább. Elmélyülnek a mimikai ráncok és a 40-es évek végére megjelennek az első dinamikus ráncok is, amelyeket a gravitáció okoz.

Az érett bőr állapota legalább 80%-ban a külső- és belső hatásoktól függ. Csak kis mértékben fogható a genetikára és a természetes öregedésre. A rendszeres, következetes ápolás és az innovatív bőrgyógyászati hatóanyagok nagy mértékben tudják ellensúlyozni az idő előtti bőröregedés tüneteit.

Sohasem késő új alapokra helyezni a bőrápolásodat. Szabadulj meg végleg a felesleges vagy káros kozmetikai összetevőktől és adj a bőrödnek valóban tápláló, bőrbarát hatóanyagokat! Az eredmény szemmel látható lesz, amikor a tükörbe nézel.

LIFT REPAIR kezelések /kb. 1,5 óra/ 27.500.-

 

 

AGE LATER - feltöltő, simító, megújító kezelések

A 30-as éveinkben szemmel láthatóvá válik a 20-as éveink végén elkezdődő bőröregedés és az, hogy eddig hogyan bántunk a bőrünkkel. A bőr nedvességmegtartó képessége általánosan csökken, ami kihatással van a bőrfelszín tapintására, a hámréteg „jóllakottságára” és közvetve az irharéteg állapotára is. A hidratáció fokozása és a nedvesség megtartása azonban csak alap az igazi bőröregedést késleltető hatóanyagok beépüléséhez.

Ezért az AGE LATER kezelésekben és az otthonra ajánlott rutinban is a liposzómás mélyrétegű hidratálás elengedhetetlen feltétel, hogy tovább tudjunk lépni és antioxidáns, antipollution hatású hatóanyagokkal, valamint vitaminokkal, peptidekkel támogassuk a bőrsejtjeid természetes működését, megújulását.

A rendszeres, következetes ápolás és az innovatív hatóanyagok nagy mértékben tudják ellensúlyozni az idő előtti bőröregedés tüneteit.

Ha szeretnéd, hogy a bőröd később öregedjen, akkor változtatsd meg a bőrápolásodat! Kizárólag tápláló, bőrbarát hatóanyagokkal tápláld a bőrödet!

AGE LATER kezelések /kb. 1,5 óra/ 25.500.-

 

 

BALANCE - hidratáló, barrier erősítő, nyugató kezelések

A bőröregedés első mozzanatai először nem mutatnak látható tüneteket. Pedig 26 éves kor körül elkezdődnek a változások. Az életmódunk, az éjszakázások (még ha már nem is a bulizás, hanem a munka vagy a gyerekek az okai) sokat számítanak, mint ahogyan az is, hogy hogyan bánunk a bőrünkkel. A nem megfelelő otthoni rutin és a káros kozmetikai összetevők árthatnak a bőrödnek és gyorsabban öregíthetnek is.

Ha száraz tapintású, érzékenységre, pirosodásra, vagy hámlásra hajlamos a bőröd, akkor a kezelésekben és otthoni rutinodban is a legfontosabb cél a bőrbarát bőrápolás kialakítása, a hidratáció fokozása és a bőregyensúly helyreállítása. Ehhez „mentes” kozmetikumokat, nedvesség megőrző hatóanyagokat, a szabadgyökök romboló hatását megelőző antioxidánsokat javaslok.

A rendszeres, következetes ápolás és az innovatív bőrgyógyászati hatóanyagok kiegyensúlyozzák a bőrödet és késleltetik az idő előtti bőröregedést. Ha szeretnéd, hogy a bőröd minél tovább fiatal maradjon, akkor kezd el most a bőrbarát bőrápolást!

BALANCE kezelések /kb. 1 óra/ 23.500.-