Bőrmegújító, simító, lifting kúrák | Szépülj és pihenj egyszerre!

Lari Kozmetika

Bőrmegújító, simító, lifting kúrák

Vendégeim egyik  legfontosabb elvárása, hogy olyan látványos bőrszépítő kezeléseket kínáljak nekik, melyek valódi, szemmel látható eredményeket és hosszú távon szebb bőrt biztosítanak.

Ezek a változások nem várhatók el egyetlen arckezeléstől. Az eredményekhez: a bőrfelszín egyenletes megszépüléséhez, a bőrszerkezet megerősödéséhez és a kontúrok javulásához gondosan megtervezett és következetesen végigvezetett kúrára van szükség.

Ezen az oldalon ezeket a bőrmegújító és bőrépítő módszereimet találod meg.

 

BEAUTY LASER fényterápia

Lágylézer fényterápiaLézeres kezelések, hogy a bőröd olyan szépnek lásd, amire nem is mertél gondolni!

Hogyan HAT A BŐRödRE A KOZMETIKAI LÁGYLÉZER?

- biostimulálja a bőrsejtjeidet, mert a lézer fény energiája megnöveli a bőrsejtek energiaszintjét
- javítja a bőrsejtjeidben az oxigén ellátást, így elősegíti a bőrlégzést
- gyorsítja bőrsejtjeid anyagcsere folyamatait, többszörösére növeli a hatóanyagok felvételét és hasznosulását
- aktivizálja a kollagén és elasztikus rostokat termelő fibroblaszt sejteket, így kúrában alkalmazva bőrépítő, lifting hatású
- növeli a hajszálérhálózat és a nyirokrendszer áteresztőképességét a kezelt területen

 

kérj KOZMETIKAI LÁGYLÉZER kezelést ha:

- a bőröd felszínét élettel telibbnek, frissebbenk, homogénebbnek akarod látni
- a bőröd felszínén egyenetlenségeket, hepe-hupákat, esetleg hegeket látsz
- pigmentfoltokkal bajlódsz
- a bőröd fiatalítani szeretnéd, a ráncok mélységét simítani akarod
- a bőröd rugalmasságát, feszességét fokozni szeretnéd
- a bőröd megereszkedését késleltetni, vagy javítani akarod
- valamilyen sebet, pl. eltávolított anyajegy vagy herpesz helyét gyorsabban és nyom nélkül akarod gyógyítani
- heges szövetrészt, vagy sebgyógyulást szeretnél serkenteni

 

LASER & PEPTIDE EFFECT - feszesítő, bőrerősítő kezelés lágylézer fényterápiával valamint aminosavakkal, peptidekkel és célzott ránckezeléssel

A teljes arc, nyak és dekoltázs területét kezelem a Beauty Laser-rel, majd speciális száloptikával célzottan a ráncokat helyileg is. Ez a módszer intenzívebb sejtaktivitást, sejtosztódást és újraépítést eredményez. A bőrfelszínt kíméletes, mégis hatékony enzim peelinggel radírozom, hogy a bőrödre szabott liposzómás hatóanyagkoktél teljes egészében felszívódjon. Bőröd a kollagén- és elasztikus rostok szintézisét fokozó, szerkezet javító peptidekkel, aminosavakkal és bőrmegújító növényi őssejtekkel ápolom. A kényeztető masszázs, feltöltő szemkörnyék ápolás és lifting maszk közben pihenhetsz.
/kb. 100'/ 27.500.-Ft
Kúrában 4-6 alkalom javasolt, melyhez AJÁNDÉK otthoni bőrápoló szérumot kapsz.

 

LASER & CELL THERAPY - botoxhatású lifting kezelés lágylézer fényterápiával és megújító növényi őssejtekkel

A lézeres biostimuláció hatására bőrsejtjeid oxigénellátása és anyagcseréje többszörösére emelkedik. A fáradt bőr felélénkül és a liposzómás hatóanyagkoktélt, melyben nedvességmegkötő anyagok, sejtaktiváló peptidek, bőrmegújító növényi őssejtek vannak, bőröd maradéktalanul hasznosítja. A kényeztető masszázs és a szemkörnyék ápolás után lezáró fátyol maszk közben, míg a bőröd "dolgozik", te pihenhetsz.
Bőröd feltöltődik, a botoxhatású anyagoknak köszönhetően kisimul.
/kb. 80'/ 25.500.-Ft
Kúrában 4-6 alkalom javasolt, melyhez AJÁNDÉK otthoni bőrápoló szérumot kapsz.

 

LASER & COUPEROSE THERAPY - kiegyensúlyozó, érfalakat erősítő kezelés lágylézer fényterápiával

A Beauty Laser fényterápiával célzottan a hajszálértágulatos területeken lévő gyenge érfalakat kezelem. A kezelésben a liposzómás koktélt hidratáló, érfalerősítő hatóanyagokból és bőrtisztító peptidekből állítom össze számodra. Lágy, hűsítő masszázzsal és szemkörnyék ápolással, valamint lezáró fátyol maszkkal ápolom a bőrödet.
Ahhoz, hogy a kívánt eredményt, a bőrpír csökkenését és a nyugodt bőrképet elérjük, személyenként változó, hogy mennyi alkalom szükséges. Személyes tanácsadás után tudom megmondani, hogy a te bőrödnek pontosan mire van szüksége.
/kb. 80'/ 23.500.-Ft
Kúrában 4-8 alkalom, melyhez AJÁNDÉK az otthoni bőrápoló szérumod.

 

Más kezelésekhez is alkalmazom a lézer fényterápiát a bőr egyéni igényei szerint.
Ilyenkor az adott bőrápolás árán felül 6-8.000.-Ft költségre számíthatsz, ezt személyesen megbeszéljük előre.

Ha kisebb-nagyobb sebek, műtéti és egyéb hegek kezelését szeretnéd, kérlek, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra, ahol egyéni felmérés és megbeszélés után kezelési ajánlatot, kúra tervet adok számodra.

Várlak személyes tanácsadásra. Jelentkezz be itt: 305957999

 

PEEL IT gyümölcssavas bőrmegújítás

Mikor válassz gyümölcssavas kezelést?

- ha szeretnéd a bőrfelszíni hidro-lipid réteget egyensúlyban tartani
- ha szeretnéd a hámréteg nedvességmegtartó képességét növelni
- ha szeretnéd bőröd kinézetét frissíteni, sugárzóvá tenni

- ha a bőrödet a rugalmas rosthálózatot tartalmazó irharétegben is megújítanád,
- ha a kollagénrostok elcukrosodását és ezáltal a bőröd rugalmatlanságát csökkenteni szeretnéd
- ha pigmentfoltjaidat halványítani, vagy újabbak keletkezését gátolni szeretnéd.

A PEEL IT kezelésekben a BELICO sav-komplexeket használom, melyek nem csak hámlasztanak, hanem hidratálják, nedvesítik a bőröd és megújulásra késztetik. Anti-pollution hatásuk és anti-glikációs hatásuk révén késleltetik bőröd öregedését.
Kúrában alkalmazva a ráncok és barázdák mélységét csökkenti, a pórusokat finomítja, a bőrképet egyenletesebbé teszi, a pigmentfoltokat halványítja.

A gyümölcssavakat bőrödnek és az évszaknak megfelelően válogatom össze. Napos időszakban is biztonságosan tudunk bőrmegújító kezeléseket végezni a PHA nagymolekulájú savaknak köszönhetően.  Ezért nyáron sem kell lemondanod a savas bőrmegújításról! Erről bővebben ebben a blogbejegyzésben olvashatsz.

PEELI IT ANTI-AGING
- bőrmegújító és feltöltő lifting bőrápolás egyben

Nem tetszik, amit a tükörben látsz? Amikor a bőröd fáradt, fakó színű és úgy érzed, ide valami ütős kezelés kell, akkor válaszd ezt! A gyümölcssavas bőrmegújítást és a botoxszerű hatóanyagokban és bőrépítő peptidekben gazdag feszesítő arckezelést kombinálom. A kezelést teljesen a bőröd igényeihez szabom. Az AHA ANTI-AGING után bőröd üde színű, friss kinézetű és feltöltött lesz.
/kb. 70'/ 23.500.-
Kúrában, min. 4 alkalom esetén, AJÁNDÉK otthoni bőrápoló szérummal.

 

PEEL IT CITY SKIN
- bőrmegújító és méregtelenítő, antioxidáns bőrápolás egyben

A városi, nyüzsgő élet, az irodai munka és a sok kékfény hatás megviseli a bőrt. A stresszes életmód bőröregítő következményét egyre több tanulmány bizonítja. Ha a bőröd fakó színű, talán szürkésnek is látod és úgy érzed, ideje lenne "felrázni", válaszd a CITY SKIN programot! A gyümölcssavas bőrmegújítást és a hyaluronos feltöltést, "anti-pollution" hatóanyagokkal kombinálom. Hámréteged stabilizálom, a bőröd védelmét megerősítem. Bőröd már egyetlen kezelés után friss és élettel teli lesz. Ezt a kezelést ajánlom hosszabb betegség, téli hónapok után, valamint dohányzással vagy sok kékfénnyel terhelt bőr esetén is.
/kb. 70'/ 23.500.-
Kúrában, min. 4 alkalom esetén, AJÁNDÉK otthoni bőrápoló szérummal.

 

PEEL IT ANTI-PIGMENT
- bőrmegújító és pigmentfolt halványító bőrápolás egyben

A zavaró pigmentfoltoktól sokan szeretnénk megszabadulni. A legsikeresebb  halványítást hármas hatással érhetjük el: a meglévő pigmentfoltok koptatásával, a termelődő pigment anyag szétoszlatásával és magának a termelésnek a lassításával. A PEEL IT ANTI-PIGMENT-ben minhárom benne van! Ezt a kezelést kifejezetten kúrában és otthoni halványító+fényvédelmet adó ápolással kombinálva ajánlom. A kúra hosszúsága a pigmentfoltok állapotától, színétől és idejétől függ, tehát, hogy mióta van jelen a bőrödön. Kérj személyes konzultációt és bőrödre szabott ajánlatot!
 

A PEEL IT ANTI-PIGMENT programokról részletesen itt olvashatsz.

 

Dermaline kóstoló

hamarosan mi is szépülhetünk a koreai professzionális márka, a Dermaline szabadalmaztatott PDRN aminosavakkal és a többrétegű hialuron molekulákkal készült kozmetikumaival.